28.04.2024 23:06:46
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Müjde! Sözleşme İmzalandı

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, TOKİ Sosyal Konutları projesinde tapu ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalandığı müjdesini verdi. Başkan Efe, “Önümüzdeki günlerde 139 dairelik sosyal konut projemizin inşaatlarına başlanacaktır” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN02 Ekim  2021 Cumartesi - 13:09
Dörtdivan TOKİ Sosyal Konut İnşaat Sözleşmesi İmzalandı
Bolu Dörtdivan Belediyesi tarafından yürütülen TOKİ Sosyal Konut projesinde 10 yılı aşkın sürenin ardından nihayet bir netice elde edildiğini belirten Başkan Hamza Efe, “Önümüzdeki günlerde 139 dairelik sosyal konut projemizin inşaatlarına başlanacak” dedi.

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe konu ile ilgili facebook sosyal paylaşım ağında yaptığı paylaşımda; “Değerli Hemşehrilerim, bir müjdemizi daha sizler ile paylaşmak isterim. İlçemizin kronik meselelerinden biri olan ve yaklaşık 10 yıldır yılan hikâyesine dönen TOKİ Sosyal Konutları projemiz iki yıl önce TOKİ-OGM-Dörtdivan Belediyesi arasında yaptığımız protokol ile başlattığımız süreç geçtiğimiz Şubat ayında TOKİ ye tapu devri ile devam etmişti. İhale aşamasına getirdiğimiz projemiz iş ve insan takiplerimiz neticesinde ihalesi 3 Ağustos’ta yapılmış olup, ihaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanmıştır. Önümüzdeki günlerde 139 dairelik sosyal konut projemizin inşaatlarına başlanacaktır. Memleketimize hayırlı olsun. Orman İşletme Müdürlüğü ve Organize Sanayi Bölgesi müjdelerimizden sonra TOKİ Sosyal Konut projemizin de müjdesini vermeyi bizlere nasip eden Rabbimize şükürler olsun. Bizimkisi bir aşk hikâyesi ve bu hikâyeyi milletimiz ile birlikte yazmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.


 

YAZARLAR

Tamamı