25.04.2024 19:46:56
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Mengen Rüya Çiftliği

Bolu Mengen Babahızır Köyü mevkiinde bulunan Mengen Rüya çiftliği, doğayla baş başa bir tatil için ideal atmosfere sahip bungalov evleri, restoranı, hayvanat bahçesi ve birbirinden çeşitli doğa aktivitesi imkânları ile misafirlerine huzurun ve konforun eşlik ettiği bir tatil sunuyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR07 Aralık  2021 Salı - 16:18
Doğanın Tadını Çıkarmak İsteyenlere; Mengen Rüya Çiftliği
Bolu Mengen Rüya Çiftliği, şehirden uzak yemyeşil bahçesi, orman arazileri, ferah odaları ve organik kahvaltısı ile misafirlerine huzurun ve konforun eşlik ettiği bir tatil sunuyor.
Bolu Mengen Babahızır Köyü mevkiinde bulunan Mengen Rüya çiftliği, doğayla baş başa bir tatil için ideal atmosfere sahip bungalov evleri, restoranı, hayvanat bahçesi ve birbirinden çeşitli doğa aktivitesi imkânları ile sizleri bekliyor.
Organik çiftlik ve bungalov evleri bir harika
Bolu Mengen Organik Çiftliği, 250 dönüm arazi üzerine 50 bungalov ev, aile ve grup konaklama üniteleri, Türk mutfağının güzel yemeklerinin yanında yöresel özgün lezzetlerinin hazırlandığı restoran, açık ve kapalı ağılları, organik tarım çiftliği, eğlence etkinlikleri ile muhteşem bir orman ve doğanın sürprizlerini sunuyor.

4 Mevsim tatil hizmeti sunuyor
Yılın 12 ayı hizmete açık olan ve Mengen’in Baba Hızır Köyü yakınında yer alan Mengen Rüya Çiftliği, kırsal yaşamın tadına varabileceğiniz Türkiye’nin en güzel ekolojik çiftliklerinin başında geliyor. Bungalov evleri, binicilik, atv turları, doğa yürüyüş parkurları, hayvanat bahçesi, ağıllar ile bu deneyimi edinerek, tatilinizi eşsiz kılabilirsiniz. Doğayla baş başa ve iç içe; doğal besinlerle, stresten ve şehir karmaşasından uzakta bir tatil için eşi benzeri olmayan Mengen Rüya Çiftliği hayal ettiğiniz tatil keyfini sizlere sunuyor
Birçok doğa aktivitesini gerçekleştirebilirsiniz
Doğa sporları, genellikle boş zaman aktiviteleri olarak düşünülür. Ancak diğer taraftan, iyi bir egzersize de dönüşebilir. Doğa sporları, kalori ve aşırı vücut yağlarından kurtulmanıza yardımcı olur ve dayanıklılık sağlar. Kısaca doğa sporları hem eğlence hem de egzersiz için tercih edilebilir. Mengen Rüya evleri size, ATV kiralama, Off-road, At biniciliği, Deve biniciliği, Bisiklet binmek, Doğa yürüyüşü parkurları (5 km – 14 km) gibi imkânlar da sunuyor. (Alıntı: boluhavadis.net)
İletişim: 0536 453 1614- 0374 356 1440
info@mengenruyaciftligi.com
www.mengenruyaciftligi.com
Adres: Babahızır Köyü, Değirmenbükü Mevkii, No: 1/2 - 14860 Mengen / BOLU


YAZARLAR

Tamamı