29.03.2024 02:10:14
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Meleklerin Yüzünü Güldürelim

Bolu Lösemili Melekler ve Kanserle Mücadele Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Derneğinin açılışı yapıldı. Dernek Başkanı Muhammet Ali Kıvrak, “Bizim yolumuz karanlıkta başlar aydınlığa doğru çıkar. Lösemeli Meleklerin yüzünü hep birlikte güldürelim" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL05 Şubat  2019 Salı - 16:35
BOLU LÖSEMİLİ MELEKLER DERNEĞİNİN AÇILIŞI YAPILDI
Bolu Lösemili Melekler ve Kanserle Mücadele Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Derneğinin yeni bürosu için açılış töreni düzenlendi.
Düzenlenen açılış törenine, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri ve dernek üyeleri katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Bolu Lösemili Melekler ve Kanserle Mücadele Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Derneği Başkanı Muhammet Ali Kıvrak, “Bizim yolumuz karanlıkta başlar aydınlığa doğru çıkar. Lösemeli Meleklerin yüzünü hep birlikte güldürelim. İnşallah hayırlısı ile bu Derneğimizin açılışını yapacağız. İkinci kurdele kesimini de inşallah Bolu’muza bir hematoloji veya onkoloji binası yada servisi açmak nasip olur.” dedi.
“Bu Derneklerimizle çok sıkı çalışacağız”
Törenin devamında konuşan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, belediye başkanı seçilmesi halinde bu tür derneklerle sıkı çalışma içinde olacaklarını kaydetti. Metin şöyle konuştu; “Böyle hayırlı ve güzel bir açılışta bulunuyoruz. Çünkü, bugün de tesadüfen Dünya Kanser Günü. Bu farkındalıkların oluşması, kanserle mücadelede başarı kazanılması için önleyici hizmetler çok önemli. O nedenle kanseri önleyici hizmetler açısından bu dernekler de önemli. Aynı zamanda hastalanmış ve bunun tedavisini gören kanser hastalarımızın da rehabilitasyonu, tedavisi için çok önemli. O nedenle inşallah önümüzdeki dönemde Bolu Belediyesi olarak da göreve gelirsek, vatandaşımız bize bu yetkiyi verirse, inşallah bu derneklerimizle çok sıkı çalışacağız. Bolu’daki sağlık kapasitemizi daha da arttıracağız. İhtiyaç olan hematoloji ve onkoloji servisinin açılmasına da inşallah başta, sayın milletvekillerimiz olmak üzere onların önderliğinde yerel yönetim olarak destek vereceğiz. Her zaman olduğu gibi il müdürlüğümüzle, sosyal hizmetler il müdürlüğümüz ve diğer bağlı kuruşlarımızla, sağlık müdürlüğümüzle ve diğer kuruluşlarımızla çok sıkı bir işbirliği yaparak inşallah vatandaşımıza hizmeti en üst seviyede vermeye çalışacağız. Bu vesile ile bu güzel birlikteliğe vesile olan, gönüllü olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”
Fatih Metin’in ardından MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan konuşmasını yaptı. Doğan, “Bugün burada, Bolu Lösemili Melekler ve Kanserle Mücadele Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Derneğinin açılışında bulunuyoruz. Kendilerini bu kıymetli hizmetlerinden dolayı tebrik ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında da yanlarında olacağımızı belirtiyoruz.”

“Derneğimizin faaliyetlerini arttırarak devam ettireceğine inanıyoruz”
Törenin devamında Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan konuştu. Ağcan, “Muhammet kardeşimiz yıllardır hem belediyeye koşturuyor, hem de bu meleklerimizin dertleri ile hemhal oluyor. Bizleri de bu konuda motive ediyor. Sürekli gayret etmemiz noktasında yol gösteriyor. İnşallah bu zaman kadar olduğu gibi bundan sonra da hem sevgili Muhammed Ali kardeşimizin hem de bu meleklerimizin yanında ve emrinde olduğumuzu ve olacağımızı tekraren ifade ediyorum. Bu derneğimizin bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetleri arttırarak devam ettireceğine inanıyoruz. Derneğimizin yeni binasının hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyoruz.” dedi.
Törende bir konuşma da AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü yaptı. Küpçü, “Bu milleti âli yapan şeylerden bir tanesi anayasanın ikinci maddesinde yazılı Türkiye Cumhuriyeti Devleti laik sosyal hukuk devletidir. Sosyal devlet vatandaşını, milletini değerlerini, gençlerini, yaşlısını hastasını kucaklayan bir devlet anlayışıdır. Bizim medeniyet kodumuzda merhamet vardır. Dernekçilik, vakıf faaliyeti vardır. Hem AK Parti iktidarımız, hem de kıymetli müdürlerimiz, STK’larımız, belediye başkanlarımız, siyasi partilerimiz hem de milletimiz bu ülkeyi âli yapma noktasında bir mücadele veriyor. Allah bu milletin ömrünü bereketli, keremli kılsın.” şeklinde konuştu.
“İnşallah Bolu’ya hematolog da gelecek”
Törende son konuşmayı yapan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu’ya hematolog atanması için çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Aydın, “Vekilimle, il başkanımla, belediye başkan adayımızla beraber en son bakan yardımcımızın yanına gittik, konuyu arz ettik. Allah izin verirse, ilk atamada Bolu’ya inşallah hematolog da gelecek. Sağ olsun belediye başkan adayımız Ankara’daki ilişkileri de son derece kuvvetli. Bizi kırmayacaklar Allah’ın izni ile biz de konunun takipçisiyiz. İnşallah o müjdeyi de buradan vermiş olalım.” dedi.

Konuşmaların ardından dua ve kurdele kesilmesi ile devam eden tören, yeni büronun gezilmesi ve Lösemili Melekler Derneğine katkılarından dolayı Öz Yapıtek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Avcı ve Ali İmdat Avcı’ya plaket verilmesi ile sona erdi.
Açılışa Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu adına Ankara Bolulular Dernegi yöneticisi Hamza Altunkesen, Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Dernek Başkan Vekili Fatma Arslan katıldı. Fatma Arslan Dernek Başkanı Muhammed Ali Kıvrak beye Ankara da yaşayan tüm Boluluların selamlarını getirdim diyerek başarılar dileğinde bulundu. Her zaman yanlarında oldugumuzu ifade ederek, birlik ve beraberlik içinde Bolumuza hayırlı ugurlu olsun dileklerini iletti.




YAZARLAR

Tamamı