29.03.2024 03:29:30
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Mayıs Ayı Toplantıları Başlıyor!

Bolu İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantıları 2 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. Toplantılar hafta boyunca sürecek ve yine önemli kararlar masaya yatırılacak. İşte görüşülecek gündem maddeleri...

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL29 Nisan  2016 Cuma - 00:06
Yaşar Yüceer Başkanlığında gerçekleşecek olan Bolu İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantıları Pazartesi günü başlıyor. Hafta boyunca sürecek oturumlarda önemli maddeler görüşülerek, kararlar alınacak.
02 MAYIS PAZARTESİ
Toplantıların ilk gününde Göynük İlçe köylerinin muhtelif işlerinde kullanılmak üzere ihtiyaç olan 300.000 TL. ödeneğin Göynük Köylere Hizmet Götürme Birliğine aktarılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonundan gelecek rapor görüşülüp karara bağlanacak. Yeniçağa İlçesi, Gölbaşı hudutlarında 191 ve 777 parsel nolu taşınmazlar için hazırlanan 1/1000 ölçekli Tarım ve Hayvancılık alanı amaçlı imar planı değişikliğinin onanmasına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelecek raporun görüşülmesinin ardından Mengen İlçesi Karakaya köyü Tavukçuoğlu, Oruçoğlu ve Hacıoğlu mahallelerine içme ve kullanma suyu tahsis talebi ele alınacak.
03 MAYIS SALI
Toplantıların Salı günü gerçekleşecek oturumunda ise ilk olarak Göynük İlçesi, İbrahimözü köyü hudutlarında 1/5000 ölçekli nazım imar planı ile 1/1000 ölçekli Tarım ve Hayvancılık alanı amaçlı uygulamalı imar planının onanmasına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelecek rapor görüşüldükten sonra İl Özel İdaresinin 2015 Mali Yılı Gelir – Gider Kesin Hesap Cetvellerinin incelenmesi talebi ele alınacak.

04 MAYIS ÇARŞAMBA

Bolu İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantılarının Çarşamba günü gerçekleşecek oturumunda da meclis üyeleri, Merkez İlçe Bahçeköy hudutlarında 2568 parsel nolu taşınmazlar için hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ile 1/1000 ölçekli Tarım ve Hayvancılık alanı amaçlı uygulamalı imar planının onanması, Göynük İlçesi, Kumcuk köyü hudutlarında 1 ve 2 nolu parseller için hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ile 1/1000 ölçekli Tarım ve Hayvancılık alanı amaçlı uygulamalı imar planının onanmasına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelecek raporları görüşüp karara bağlayacak.
05 MAYIS PERŞEMBE
Perşembe günü gerçekleşecek oturumda ise Köylere Hizmet Götürme Birliklerine yapılacak yardımların ilke ve esaslarına ilişkin yönetmelik ile köylere yapılacak yardımların ilke ve esasları ile yönetmelik taslaklarına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu, Çevre ve Sağlık Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonundan gelecek raporlar görüşülecek.
06 MAYIS CUMA
Toplantıların Cuma günü gerçekleşecek oturumda Mengen İlçesi Kayışlar köyü İslamlar ve Büktü mahallelerine içme ve kullanma suyu tahsis talebinin görüşülüp karara bağlanmasıyla İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantıları sona erecek.



YAZARLAR

Tamamı