25.04.2024 00:07:05
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Masa Tenisinde 2. Oldular

Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Masa Tenisi Takımı, yapılan turnuvada Yıldız Kızlar kategorisinde finale kadar yükselerek, finalde Köroğlu Ortaokulu Masa Tenisi Takımına yenilerek, ikinci oldular.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN23 Şubat  2018 Cuma - 03:15
Dörtdivanlı Gençler, Masa Tenisinde Bolu İl 2.si Oldular
Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Bolu da düzenlenen Okul Sporları Masa Tenisi Turnuvasında Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ikinci oldular. Okul ve Okul dışında düzenlenen çeşitli etkinliklerde başarıdan başarıya koşan gençler, bir başarı daha elde ettiler.

Masa Tenisi Turnuvasına Yıldız Kızlar kategorisinde katılan Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu masa tenisi takımı iki gün boyunca süren turnuvalarda rakiplerini yenerek finale kadar yükselme başarısı gösterdiler. Final maçında gecen yılın da birincisi olan Köroğlu Ortaokulu Masa Tenisi Takımı birinci olurken Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu ikinci oldu.

Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Tuncay Demirtaş “Katılmanın başarıdan daha önemli olduğudur. Bu tür etkinliklerde okulumuzu temsil edip aynı zamanda başarıya da ulaşan öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Feyyaz Aybatan´ı tebrik ederiz” dedi.





YAZARLAR

Tamamı