28.03.2024 23:21:47
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Mahallelere Minibüs Durağı

Bolu Dörtdivan Belediyesi tarafından, vatandaşların kışın yağmur ve kardan, yazın ise güneşten korunmalarını sağlamak amacıyla Bayramlar Mahallesi, Hacetler Mahallesi, Çitler Mahallesi, Adakınık Mahallesi ve Kargıbayramlar Mahallelerine minibüs durakları koyuldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN11 Ocak  2019 Cuma - 18:16
DÖRTDİVAN'DA MAHALLELERE MİNİBÜS DURAĞI HİZMETİ
Bolu Dörtdivan Belediyesi tarafından vatandaşların kışın yağmur ve kardan, yazın ise güneşten korunmalarını sağlamak amacıyla Bayramlar Mahallesi, Hacetler Mahallesi, Çitler Mahallesi, Adakınık Mahallesi ve Kargıbayramlar Mahallelerine minibüs durakları koyuldu.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu talimatıyla mahallelere minibüs durakları koyuldu. Vatandaşların kışın yağmur ve kardan, yazın ise güneşten korunması amacıyla Bayramlar Mahallesi, Hacetler Mahallesi, Çitler Mahallesi, Adakınık Mahallesi ve Kargıbayramlar Mahallelerine minibüs durakları koyuldu. Duraklar, özellikle kış aylarında, taşımalı eğitim gören öğrencilerin ve köylerde ikamet eden vatandaşların yağmur, kar gibi olumsuz hava koşullarından korunması için yaptırıldı. 

Vatandaşların olumsuz hava koşullarından korunmasının amaçlandığını söyleyen Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, bunların yanı sıra, tahribata uğramış, eskimiş ve kullanımı elverişsiz hale gelmiş minibüs duraklarının da bakım, onarım ve tadilat işlemleri yapılacaktır" dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı