2.05.2024 04:07:21
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Köyler Ziyaret Edildi

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa ile beraber Dörtdivan ilçesi AK Parti Bolu İl Genel Meclisi Üyesi Şahin Serin ve Dursun Fidan, Dörtdivan Çetikören Köyü ve Yağbaşlar Köyü Mursallar Mahallesini ziyaret ettiler. Serin, sıkıntıların giderildiğini ifade etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN08 Haziran  2023 Perşembe - 17:19
DÖRTDİVAN’DA SEL FEKATİ YAŞAYAN KÖYLER ZİYARET EDİLDİ
Bolu ili Dörtdivan ilçesi AK Parti Bolu İl Genel Meclisi Üyesi Şahin Serin, Sosyal paylaşım ağında; “Sel felaketinden zarar gören Dörtdivan’ın Çetikören ve Yağbaşlar Köyleri’ndeki sıkıntıların giderildiğini” ifade etti. Serin, köy ziyaretlerini, Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alp Boğa, Dörtdivan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Dursun Fidan ile birlikte  gerçekleştirdi.

AK Parti Bolu İl Genel Meclisi Üyesi Şahin Serin, sosyal paylaşım ağında yaptığı açıklamada; “Sayın Kaymakamımız Mustafa Batuhan Alpboğa ile beraber bugün Çetikören köyü ve Yağbaşlar köyü Mursallar mahallemize ziyaret gerçekleştirdik. Ekiplerimizin çalışmalarını hakkında bilgiler aldık. Çetikören köyümüz ve Yağbaşlar köyü Mursallar mahallelerimizde sel felaketinden dolayı zarar gören köylerimizdeki sıkıntaların tamamı giderilmiştir. Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak vatandaşlarımızın problemleri giderilmiştir. Devletimizin tüm imkanları seferber edilerek sıkıntılar giderilmiştir.Zarar gören Tarım Arazileri ile ilgili olarak Tarım ilçe Müdürlüğünün çalışmaları devam etmektedir. Cenabı Allah afetlerinden muhafaza eylesin. Çetikören köyümüzün ilave içme suyu ile ilgili olarak çalışmalarımız yakın zamanda başlayacaktır. Doğancılar Çardak Adaköy köylerimizin geçen yıl yapılan sondaj çalışmasının yeraltı suyunun çekilmesinden dolayı sıkıntı yaşanan su hattı ile ilgili olarak yeniden sondaj çalışması yakın zamanda tekrar proğramlanarak yeniden içme suyu sondaj çalışması başlayacaktır. Gücükler köyümüze ise Çocuk oyun Parkının ödeneği ayrılmış olup yakın zamanda çalışması başlayacaktır. Köylerimize tekraren geçmiş olsun” ifadelerine yer verdi.


 

YAZARLAR

Tamamı