15.05.2024 02:47:55
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Köroğlu Yöresel Ürünler Pazarı

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde, bedesten şeklinde yapılacak olan katma değer yatırımları ile birlikte 1 Milyon TL yatırım bedeli olan Yöresel Ürünler Pazarının 260 günde tamamlanması öngörülüyor. Başkan EFE, “Bu proje ilçe turizmine önemli ölçüde katkı sağlayacak ve şehir merkezine yeni bir kimlik kazandıracak”

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN12 Eylül  2020 Cumartesi - 17:02
“Dörtdivan Yöresel Ürünler Pazarı” Sözleşmesi İmzaları Atıldı
Bolu Dörtdivan da geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan “Yöresel Ürünler Pazarı” için imzalar, Dörtdivan Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen imza töreniyle, yüklenici Erfa İnşaat Yetkilisi ile Belediye Başkanı Hamza Efe tarafından atılmıştı.

Bedesten şeklinde yapılacak olan katma değer yatırımları ile birlikte 1 Milyon TL yatırım bedeli olan Yöresel Ürünler Pazarının 260 günde tamamlanması öngörülüyor.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR
Değerli Vatandaşlarımız, seçim beyannamemizdeki projelerimiz arasında yer alan ilçe turizmine önemli ölçüde katkı sağlayacak ve şehir merkezine yeni bir kimlik kazandıracak olan Köroğlu yöresel ürünler pazarımızın ihalesini kazanan firma ile bugün sözleşmemizi imzalamış bulunmaktayız. Bu projemiz ile önemli bir kentsel dönüşüme imza atacağız;
- Merkez camii etrafındaki eski dükkânlarımızı buraya taşıyarak tarihi merkez camimizin siluetini ortaya çıkaracağız.
- Bu süreçte hiçbir dükkân sahibimizi mağdur etmeden vatandaşımıza daha büyük metrajlı yepyeni dükkân sahibi yapacağız.
- Kartalkaya güzergâhına geçen misafirlerimize hem ilçemizi ve hem de yöresel ürünlerimizi tanıtıp pazarlamasını yapacağız.
Bedesten şeklinde yapılacak olan katma değer yatırımları ile birlikte 1 Milyon TL yatırım bedeli olan bu proje ilçemize hayırlı olsun. Desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, milletvekillerimize ve belediye meclis üyelerimize çok teşekkür ederim. Önümüzdeki günlerde vatandaşlarımıza yine müjdeli haberler vermeye devam edeceğiz.






YAZARLAR

Tamamı