27.04.2024 23:39:52
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Köroğlu Şelalesi Turizmemi Kazandırılıyor

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Köroğlu Şelalesinin düzenlenmesi ve turizme kazandırılması ile ziyaretçilerin uğrak noktalarından biri haline gelmesi gerektiğini söyledi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN01 Mayıs  2018 Salı - 01:06
DÖRTDİVAN’IN DOĞA TURİZM MERKEZİ "KÖROĞLU ŞELALESİ"
Bolu Dörtdivan Köroğlu Şelalesi’nin turizme kazandırılması için çaba gösteren ve şelaleyi yakından takip eden Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, şelalede incelemelerde bulundu.
Gerçekleşen inceleme ziyaretinde Başkan Uzunoğlun’a, İlçe Jandarma Komutanı Atilla Acarer, Çitler Mahalle muhtarı Davut Yüksel ve Kargıbayramlar Mahalle muhtarı Adem Erdoğan eşlik etti. Düzenlenen ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Uzunoğlu, Köroğlu Şelalesi’nin düzenlenmesi ve turizme kazandırılması ile ziyaretçilerin uğrak noktalarından biri haline gelmesi gerektiğini söyledi.

Köroğlu Şelalesi, ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıkta olup, Yeşillikler arasında yapılan yolculuğun ardından ulaşılan, su sesi eşliğinde doğayla baş başa vakit geçirmek isteyenlerin tercih edebileceği güzellikte bir yer.
Dörtdivan Köroğlu Şelalesine gitmek isteyip de yol güzergahını bilmeyenlerin 0374 3314159 numaralı telefon ile irtibata geçerek, yol tarifi alabilecekleri ifade edildi. 





YAZARLAR

Tamamı