26.04.2024 14:37:04
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kızılca Vadi Tesisleri Açıldı

Pandemi süresince kapalı bulunan Kızılcahamam Kızılca Vadi Termal Tesisleri (Akasya 2.Etap) ziyaretçilerine açıldı. Devre Mülk sahipleri ve misafirler huzur içerisinde konaklayabilecek. Her tarafı dezenfekte edilerek açılan tesisler Haziran 15 itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL15 Haziran  2020 Pazartesi - 23:12
KIZILCA VADİ TERMAL TESİSLERİ (AKASYA 2. ETAP) HİZMETE AÇILDI
Ankara Kızılcahamam ilçesinde bulunan Kızılca Vadi Termal Tesisleri (Akasya 2. Etap) Devre Mülk tesisleri hizmete açıldı. Koronavirüs nedeniyle Pandemi süresince kapalı bulunan tesisler, Haziran ayı içerisindeki iyileştirmeler kapsamında 15 Haziran itibariyle misafirlerine hizmet vermeye başladı. Misafirlerin huzur içerisinde konaklayabilecekleri ifade edildi.
Kızılca Vadi Termal Tesisleri (Akasya 2. Etap) İşletme Müdürü Akif Kıvanç Kayı yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bilindiği üzere tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de Koronavirüs nedeniyle birçok tesis kapatıldı. Tesisimizde bunlardan biriydi. Haziran ayı başında normale dönüş süreci içerisinde tesisimizin açılmasına karar verildi. Tesisimizin hem devre mülk sahiplerine hem de dışarıdan gelecek misafirlerimize daha iyi hizmet verebilmesi için tüm hazırlıklarımızı yaparak, Haziran 15 itibariyle hizmete açtık”

Tesisin temizliğine önem verdiklerini de ifade eden Tesis Müdürü Akif Kıvanç Kayı; “Bu iyileşme sürecine girdiğimiz bu dönemde önemli olan Maske, Mesafe ve Temizlik üç kuralına uymak zorundayız. Bu bizlerin kendi sağlığı için önemlidir. Tesisimizin Sauna, Hamam, Havuz, Termal Havuz, Tuz Odası, Çamur Banyosu ve Resepsiyon, gibi tüm alanları temizleyip dezenfekte ettik. Misafirlerimizin konaklayacağı katlarda ki tüm odalarımızı ve katları da temizleyerek, dezenfekten işlemlerinden geçirdik. Misafirlerimiz huzur içerisinde kalabilecekler. Misafirlerimizi karşılarken ateşlerini ölçüp, işlemlerini tamamlamaktayız. Giriş alanlarımıza dezenfektanlar yerleştirdik. Misafirlerimize hoş geldiler diyor, sağlıklı, huzurlu günler ve tatiller diliyoruz” diyen Kayı “özellikle ve önemle misafirlerimizin maskesiz dolaşmamalarını ve Maske, Mesafe ve Temizlik üç kuralına uymalarını istiyoruz” dedi.

Konaklamak ve bilgi almak isteyenler Kızılca Vadi Termal Tesisleri (Akasya 2. Etap) 0312 736 37 37 ve 0545 830 15 42 numaralı telefonlarını arayabilirler.


 

YAZARLAR

Tamamı