19.04.2024 05:35:53
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kış Tedbirleri Görüşüldü

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde Kış tedbirleri masaya yatırıldı. Dörtdivan Kartalkaya yolu ile Köy ve Mahalle yollarının kardan kapanmaması için gerekli tedbirler alınırken, 1 Aralık'dan itibaren zorunlu olan kış lastiği kontrolleri Emniyet ve Jandarma tarafından yapılacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN01 Aralık  2017 Cuma - 19:26
DÖRTDİVAN İLÇE TRAFİK KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bolu Dörtdivan İlçe Emniyet Amirliği tarafından düzenlenen İlçe Trafik Komisyonu Toplantısı, 1 Aralık 2017 Tarihinde Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan Başkanlığında İlçe Emniyet Amirliği Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Dörtdivan İlçe Emniyet Amirliği Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya, Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, Garnizon Komutanı Vekili Naci Işık, Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, İlçe Emniyet Amiri Mahmut Aydın, İlçe Özel İdare Müdür Vekili Hüdayi Çelik, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Recep Bıyık ve Çetikören Köyü Muhtarı Mahmut Koçak katıldı.
Toplantı kapsamında, içinde bulunduğumuz kış mevsiminde ilçede yürütülecek olan karla mücadele çalışmaları ve alınacak tedbirler ile 1 Aralıktan itibaren ticari araçların kış lastiği takması görüşüldü.
Dörtdivan Kartalkaya yolu ile Köy ve Mahalle yollarının sürekli açık tutulmasına özen gösterilecek. Karla mücadelede alınacak tedbirler kapsamında yürütülecek faaliyetler, Dörtdivan İlçe Özel İdare ve Dörtdivan Belediyesi iş birliğiyle sağlanacak.
İlçe trafik düzenlemesi konusu da görüşülerek, 1 Aralıktan itibaren ticari araçların kış lastiği takması amacıyla kontrol ve uygulamalar Emniyet ve Jandarmanın ortak çalışma yapmalarıyla sağlanacak.

Dörtdivan halkının huzurlu bir kış geçirmesi için yapılacak önlemleri masaya yatırdıklarını ifade eden Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, yaptığı açıklamada; "İlçemiz halkının kış mevsiminde mağdur olmaması için gerekli önlemler alınmıştır. Araç sahipleri de kış lastiklerini takarak, yollarda kalmamalıdırlar. Emniyet ve Jandarma olarak gerekli önlemleri aldık. Uygun olmayan araçlara gerekli uygulamalar yapılacaktır. Kış lastiğini takarak yola çıkarlarsa mağdur konuma düşmezler. Dörtdivan halkımıza huzurlu bir kış mevsimi geçirmelerini temenni ediyoruz" dedi.





YAZARLAR

Tamamı