25.04.2024 13:00:44
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kazanan Dostluk ve Kardeşlik

Ankara Gerede Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği tarafından Ankara da organize edilen, Gerede ilçesinin 39 köy takımının katılımıyla turnuva, dostluk ve kardeşlik adına gerçekleştirildi. Dostluk ve Kardeşlik turnuvasında Aşağıovacık Köyü şampiyon oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR06 Aralık  2021 Pazartesi - 18:50
Dostluk ve Kardeşlik Turnuvasının Şampiyonu Aşağıovacık Köyü
Ankara da bulunan Gerede Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen Gerede Köyler Arası 2021 Gazi Hüseyin Demir Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvasında Aşağıovacık Köyü şampiyon oldu.
Bolu ili Gerede ilçesinin 39 köy takımının katılımıyla turnuva, dostluk ve kardeşlik adına gerçekleştirildi.
Ankara Altındağ Örnek Stadı’nda gerçekleştirilen turnuva, yarı final ve final maçlarıyla sona erdi. Turnuvanın final maçında Aşağıovacık Köyü, Kayısopran Köyü takımını 4-0 yenerek organizasyonun şampiyonu oldu. Turnuvayı, penaltı atışlarında İkinciafşar Köyü takımını 5-3 yenen Ortaca Köyü takımı ise üçüncü tamamladı.
Turnuva final maçına ve ödül törenine; Ankara Geredeliler Derneği Başkanı Cafer Alagöz ve Yönetim kurulu ev sahipliğinde, Ankara Altındağ Belediye Başkanı Dr. Asım Balcı, Başkan Yardımcısı Abdurrahman Karabudak, Meclis Üyeleri, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik, Altındağ Karapürçek Mahallesi Muhtarı Geredeli Emrah Baldırlıoğlu, Geredeli Radyocu Yusuf Erbaş (Bysempatik), Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Meclis Üyeleri, Geredeli İş Adamları ve çok sayıda Gerede ve Ankara’dan Geredeliler katıldı.

Amacımız Dostluk ve Kardeşliği Geliştirmek
Turnuvayı organize eden Ankara Geredeliler Derneği Başkanı Cafer Alagöz, organizasyonun amacının dostluk ve kardeşlikleri geliştirmek olduğunu belirterek, “Ankara’daki Geredeliler olarak 96 köyümüz var, bu yıl turnuvayı 39 köyümüz ve 702 oyuncumuz ile gerçekleştirdik. İki ay içerisinde sadece pazar günleri olmak üzere 156 maç yaptık. Amacımız burada gençlerimizi, oyuncularımızı bir araya getirmek, hemşerileri bir araya getirmek için bu görevi üstlendik. Geredelilerin ilgisinden ve katılımından dolayı da çok memnunuz.” diye konuştu.
Başkan Alagöz, Geredeli 15 iş insanının kendilerine destek olduğunu belirterek “Sadece Ankara’daki değil, Bolu’daki Kocaeli’deki hatta yurt dışındaki Geredeliler de bu turnuvayı takip ediyor. Biz Gerede’de doğduk, Ankara’da doyduk, Altındağ’lı olduk, bizim sloganımız budur. Bunun için de Altındağ Belediye Başkanımız Asım Balcı’ya ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a maddi ve manevi destekleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.
Final maçının ardından Aşağıovacık Köyü takımına şampiyonluk kupası takdim edilirken, turnuvaya destek veren sponsorlara da plaket verildi. (Kaynak: geredemedyatakip.com.tr)




YAZARLAR

Tamamı