29.03.2024 18:14:59
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kaymakam TUTKAN, Dörtdivan da!

Bir önceki Dörtdivan Kaymakamı Uğur TUTKAN, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE'yi makamında ziyaret ederek, Başkanlığa seçilmesinin hayırlı uğurlu olması temennisiyle görevinde başarılar diledi ve hediyelerini takdim etti. Kaymakam TUTKAN Dörtdivanlılar ile de bir araya geldi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN23 Nisan  2019 Salı - 10:44
KÖPRÜBAŞI KAYMAKAMI UĞUR TUTKAN'DAN BAŞKAN EFE'YE ZİYARET
Bir önceki Dörtdivan Kaymakamı Uğur TUTKAN, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE'yi makamında ziyaret ederek, Başkanlığa seçilmesinin hayırlı uğurlu olması temennisiyle görevinde başarılar diledi ve hediyelerini takdim etti.
Geçtiğimiz hafta 18-21 Nisan 2019 tarihlerinde Ankara Hipotrum Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen “Trabzon Günleri” münasebetiyle Ankara da bulunan bir önceki Dörtdivan Kaymakamı Uğur TUTKAN ayağının tozu ile Dörtdivan Belediye Başkanlığını Bağımsız kazanan Hamza EFE’yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletip, başarılar diledi. Ziyaret de Başkan EFE’ye hediyeler takdim etti.

Trabzon Köprübaşı Kaymakamı Uğur TUTKAN; Görev yerimiz değişmiş olsa bile bu memleketin güzel insanlarının her daim hizmetinde olduğunu ve Dörtdivanımızın arzu ettiği noktaya gelmesi için Başkanımız Hamza EFE ile birlikte hizmet üretmeye devam edeceğini ifade etti.

Ziyaret den son derece memnun olduğunu ifade eden Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE de Kaymakam TUTKAN’ın ziyaretinden müteşekkir olduğunu söyleyerek, teşekkürlerini iletti. Başkan EFE, "Güzel memleketimizin neresinde olursak olalım, bizler Mülki ve Yerel idareciler olarak bulunduğumuz yere, halkına hizmet etmekten onur duyarız" dedi.

Çok samimi bir ortamda geçen ziyaret, Dörtdivanlılar ile de buluşmayla sona erdi.




YAZARLAR

Tamamı