26.04.2024 10:54:45
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kaymakam Sağlık Merkezlerinde..

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Ahmet Tozlu, yapımı devam eden yeni toplum sağlığı merkezi binasında incelemelerde bulundu ve sağlık merkezini ziyaret etti. Sağlık Merkezinde sağlık personeli ve muayene olan vatandaşlarla sohbet etti. Muayeneye gelenlere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN09 Ekim  2018 Salı - 11:54
Kaymakam Tozlu, Sağlık Merkezlerinde İncelemelerde Bulundu.
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Ahmet Tozlu, ziyaret ve denetimlere devam ediyor.
Kaymakam Tozlu, bu kapsamda Aile Sağlığı Merkezini ve Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret ederek ilçemizdeki sağlık personeli ve hastalarla sohbet etti.
Yeni yapılmakta olan Toplum Sağlığı Merkezini de İlçe Sağlık Müdürü V. ve İlçe Özel İdare Müdür V. İle birlikte ziyaret eden Kaymakam Tozlu, yapım aşamasındaki zorlukları, yapılması gerekenleri, eksikleri yerinde inceleyerek kesin kabul dönemine kalmadan şimdiden harekete geçilmesi ve inşaat sürecinde aksayan yönlerin düzeltilmesi talimatını verdi.
Yeni binanın kullanımı konusunda da bilgiler alan Dörtdivan Kaymakamı Ahmet Tozlu, sağlığın halkımızın en temel ihtiyaçları arasında olmasından dolayı çok büyük önem arz ettiğini ve vatandaşların kolay ve kaliteli bir biçimde bu hizmetlere ulaşması gerektiğini belirtti. Bu açıdan fiziki olarak hizmet binalarının kalitesi kadar çalışanların motivasyon ve çabalarının da büyük öneme sahip olduğunu ve çalışanların hassasiyetle bu görevlerini yürütmeleri gerektiğini ifade ederek ziyaretini tamamladı.




YAZARLAR

Tamamı