25.04.2024 11:41:42
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kaymakam Polis Gününü Kutladı

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yıldönümünü ve Polis Haftasını kutlayarak, "Tüm emniyet mensuplarına aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarılı yıllar diliyorum" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN11 Nisan  2018 Çarşamba - 11:24
Kaymakam Uğur Tutkan, Polis Teşkilatının Yıldönümünü Kutladı.
Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü ve Polsi Haftası münasebetiyle yayımladığı mesajında şunları söyledi.
"Aziz milletimizin huzur ve esenliğinin güvencelerinden olan Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum.
Polis teşkilatımız sahip olduğu şanlı geçmişiyle yetişmiş donanımlı personeli ve gelişen bilgi ve teknoloji çağına uyumuyla Türk milletinin desteğine ve sevgisine mazhar olmuştur. Milletimizin bu teveccühü, Türk Polis Teşkilatının görev ve sorumluluğunu anayasa ve yasalara bağlılığı, temel hak ve özgürlüklere saygısı, milletimizin birlik ve beraberliğinin teminatı ve en önemlisi demokratik prensiplere bağlılığıyla ilgilidir.
Üstün ve fedakar bir vazife anlayışıyla milletimizin can ve mal güvenliğinin teminatı olan Türk Polisi bundan sonra da kurumsal kimliği ve personeliyle gurur kaynağımız olmaya devam edecektir.
173. yıldönümü idrak ettiğimiz Türk Polis Teşkilatımızın görevi esnasında şehit düşmüş kahraman mensuplarına Allah’tan rahmet dilerken; gazilerimize ve görevi başındaki tüm emniyet mensuplarına aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarılı yıllar diliyorum."





YAZARLAR

Tamamı