28.04.2024 20:00:12
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kaymakam İkra Nur Aydemir Oldu

Kaymakam Uğur Tutkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle öğrencileri makamında ağırladı. Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi İkra Nur Aydemir, Kaymakam oldu ve olmasını arzu ettiklerini anlatıp, okulu için de bir takım isteklerde bulundu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN21 Nisan  2018 Cumartesi - 02:27
İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERDEN 23 NİSAN ZİYARETİ
Kaymakamı Uğur Tutkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle öğrencileri makamında ağırladı. Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokul öğrencileri İkra Nur Aydemir, Muhammet Ali Altundağ ve Şeyma Nur Yıldız’ın yanı sıra Halk Eğitim Merkez Müdürü Erol Yücel, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Tuncay Demirtaş ve İngilizce Öğretmeni Nuray Pekmez de eşlik etti.
Keyifli anların yaşandığı ziyarette, İmam Hatip Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi İkra Nur Aydemir, temsili Kaymakam oldu ve olmasını arzu ettiklerini anlatıp okulu için de bir takım isteklerde bulundu.

Kaymakamımız çocukları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu dile getirirken, bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik etti.



 

YAZARLAR

Tamamı