2.05.2024 04:21:22
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kaymakam'dan Bayram Mesajı!

Kaymakam Alpboğa, “İlçemizde bulunan kurum ve kuruluşlarında görev yapan bütün memur ve amirlerin yanında bütün vatandaşlarımızın Kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN28 Haziran  2023 Çarşamba - 00:48
Kaymakam Alpboğa, Kurban Bayramını Kutladı
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, Kurban Bayramı Mesajı yayınladı. Kaymakam Alpboğa mesajında; “Manevi hayatımızda çok önemli bir yer edinen bayramlarımız, muhabbet, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, sevinçlerin paylaşıldığı, küskünlerin barıştığı, milli ve manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı günlerdir.
Kurban Bayramı, sosyal sorumluluk ve dayanışma bilinciyle, yardıma ve desteğe muhtaç insanlara şefkat elimizi ulaştırmaya çalıştığımız bir bayramdır.
Bayramlarda yaşanan en güzel paylaşımlardan birisi de büyüklerimizi, hasta, yaşlı ve muhtaç vatandaşlarımızı, aziz şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret etmek, onların gönüllerini alarak daima yanlarında olduğumuzu hissettirmektir.
Bu duygularla, başta aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz olmak üzere, İlçemizde bulunan kurum ve kuruluşlarında görev yapan bütün memur ve amirlerin yanında bütün vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.



YAZARLAR

Tamamı