2.05.2024 11:46:58
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kaymakam 23 Nisan'ı Kutladı

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN23 Nisan  2023 Pazar - 15:07
Kaymakam Alpboğa 23 Nisan Mesajı Yayınladı
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayınladı. Kaymakam Alpboğa mesajında; “Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk yarının büyükleri yavrularımıza verdiği önemi ve duyduğu güveni göstermek için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gün olan 23 Nisan'ı Türk çocuklarına Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak armağan etmiştir.
Geleceğimizin teminatı olan ve kıymetli hazinemiz çocuklarımızı, ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek, kendine güvenen, girişimci, ufku geniş, değerlerine sadık ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak bizim sorumluluğumuz ve hedefimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerine yer verdi.


 

YAZARLAR

Tamamı