19.04.2024 01:33:27
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

KAYIP ARANIYOR

Bolu İmam Hatip Kız Lisesi Öğrencisi Dörtdivan Ömer paşalar Köyü Nüfusuna kayıtlı Melek Işık 19 Eylül'den bu yana kayıp. Görenler ya da yerini bilenler en yakın Emniyet birimlerine Bildirsin...

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN25 Eylül  2016 Pazar - 03:31
DÖRTDİVANLI KIZIMIZ KAYIP, ARANIYOR
Dörtdivan Ömerpaşalar Köyü Yeni Mahalle sakinlerinden Hasan Işık'ın Kızı Melek Işık Bolu İmam Hatip Çevresinde 19 Eylül tarihinde kayboldu. Bolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Melek Işık 6 gündür kayıp.
En son okulunun çevresinde görülen Melek'in bulunması için ailesi gözü yaşlı şekilde haber bekliyor. Melek Işık'ın nereye gittiği bilinmezken, ailesi ilanlarla kızını aramaya çıktı. Bolu Emniyet Müdürlüğü de liseli kızı bulabilmek için çalışma başlattı. Lise öğrencisi Melek Işık'ı görenlerin insanlık namına en yakın Emniyet birimlerine bildirmeleri önemle rica olunur.


Dörtdivan halkı genç kızın bulunması için seferber olurken, ailesi gözü yaşlı şekilde kızlarından gelecek haberi bekliyor. Işık Ailesi tarafından yaptırılan ilanlarda kızları Melek Işık’ın en son Bolu İmam Hatip Lisesinin çevresinde görüldüğünü ve 19 Eylül tarihinden bu yana kaybolduğunu belirterek, görenlerin veya yerini bilenlerin polise haber vermesini istediler. Gözü yaşlı, Perişan haldeki Işık ailesi bir cahillik yapıp kaçtı ise kızlarına da evine dön çağrısında bulunuyorlar.

GÖRENLER EN YAKIN EMNİYET BİRİMLERİNE BİLDİRSİNLER...

 

YAZARLAR

Tamamı