14.05.2024 16:25:18
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kavuşmaya 3 Gün Kaldı

Pandemi süreci de olsa alınan tedbirlerle Kaz severler, kazlara kavuşacak. Bolu ili Dörtdivan ilçesinde Kızarmış ve Çiğ Kazların satılacağı Kaz Pazarına gidip kaz almaya üç gün kaldı. 25 Eylül Cuma günü kurulacak kaz pazarına Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE tüm vatandaşları davet etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN22 Eylül  2020 Salı - 14:21
Kaz Pazarı 25 Eylül Cuma Günü
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde salgın dolayısıyla Geleneksel Hayvan ve Emtia Panayırı iptal edildiğinden, Belediye Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda 25 Eylül Cuma günü panayıra özgü kaz pazarının kurulacağı bildirildi.
Kızarmış ve çiğ kazların satılacağı Kaz Pazarı, Dörtdivan Jandarma Karakolu Önünde bulunan Açık Otoparkta kurulacak. Pandemi süreci de olsa alınan tedbirlerle Kaz severler, Kızarmış veya Çiğ Kazlara kavuşacak.
Başkan EFE, “Bütün Vatandaşlarımızı Davet Ediyorum”
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE vatandaşlara çağrıda bulunarak; “Geleneksel Dörtdivan Hayvan ve Emtia Panayırımızı bu sene pandemi nedeniyle gerçekleştiremiyoruz. Fakat Dörtdivan’ımıza özgü benzersiz lezzeti ile tadına doyum olmayan, yaylarımızda ve köylerimizde yetişen kazlarımız taş fırınlarımızda kızarmayı bekliyor. Bütün vatandaşlarımızı 25 Eylül’de, önümüzdeki Cuma günü kuracağımız kaz pazarımıza davet ediyorum. Esnafımıza, Üreticilerimize hayırlı ve bereketli kazançlar, vatandaşlarımıza da afiyet olsun” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı