29.03.2024 16:36:44
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kardeşleri Ölüm Ayırdı

Bolu Dörtdivan Doğancılar Köyü'nden oldukları bildirilen üç kardeş Almanya'nın Heilbronn kentinde kaza yaptı. Gurbet elde sıladan uzakta bulunan Dörtdivanlı kardeşlerden Burcu Yurdakul (24) vefat ederken, arabayı süren İsmail (21) ve kardeşi Beyza Nur'un (19) ağır yaralandığı öğrenildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN05 Kasım  2018 Pazartesi - 11:41
ALMANYA DAN ACI HABER "DÖRTDİVANLI KARDEŞLERİ ÖLÜM AYIRDI"
Almanya'nın Heilbronn kentinde bulunan Bad Rappenau kasabası yakınlarındaki otobanda lastiği patlayınca kontrolden çıkarak takla atan araçta Bolu ili Dörtdivan ilçesi Doğancılar Köyü’nden oldukları bildirilen üç kardeş kaza yaptı. Kazada Burcu Yurdakul (24) vefat ederken arabayı süren İsmail (21) ve kardeşi Beyza Nur'un (19) ağır yaralandığı öğrenildi.
Kaza, Almanya 6 nolu otobanda Köln'den Heilbronn yönünde, Bad Rappenau mevkiinde meydana geldi. Köln'den Heilbronn'a gelirken araba, lastiğinin patlaması sonucu sürücüsünün kontrolünen çıkıp takla attı. Kazada, önde oturan Burcu Yurdakul olay yerinde hayatını kaybederken kardeşleri İsmail ve Beyza Nur yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulansla Heilbronn kent hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralılardan 19 yaşındaki Beyza Nur'un durumunun ağır olduğu ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Edilen bilgiye göre yaralı gençlerin Almanya'da hastanede tedavi olduğu ve vefat eden gencimizin ise bugün Almanya saati ile 16.20 de uçakla İstanbul'a ordan köye getirileceği ve bir mani olmazsa yarin öğle namazına müteakip köyünde defnedileceği öğrenildi.


www.dortdivandunyasi.com olarak, Merhuma Allah (cc)’dan Rahmet, Ailesine, Yakınlarına, Eş - Dost ve Akrabalarına Başsağlığı ile yaralı gençlerimize acil şifalar ve Sabırlar dileriz.

 

YAZARLAR

Tamamı