29.03.2024 16:15:49
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kadınlar Cumhuriyet Balosunda Buluştu

Ankara Bolu Dernekleri federasyonuna bağlı Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği, Bolu Kadınlar Derneği, Bolu Küplüce Köyü Derneği üyeleri ve yönetimi Bolulu iş adamları Bolu Karpalas Otelde düzenlenen cumhuriyet balosunda bir araya geldiler. Bolu da düzenlenen Cumhuriyet Balosu coşkuyla kutlandı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR30 Ekim  2018 Salı - 14:14
ABDF Bağlı Bolulu Kadınlar, Bolu da Cumhuriyet Balosuna Katıldı
ABDF Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu bünyesinde yakın zamanda kurularak hayata geçen "ABGKD" Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği üyeleri Bolu da düzenlenen Cumhuriyet Balosuna katılarak, Cumhuriyet Bayramını Bolu’da coşkuyla kutladılar.

Bolu da Cumhuriyet balosunda bir araya gelenler ellerinde Türk Bayrakları ile hep beraber coşkulu şekilde 10.yıl marşı ve İzmir marşlarını söyleyerek Cumhuriyetimizin 95.yılını kutladılar.

Duygulu ve neşeli anların yaşandığı gecede söz alan Bolu Kadınlar Derneği Başkanı Fatma Pehlivan yaptığı konuşmada “Cumhuriyet bayramımızın 95.yılı anısına bu geceyi düzenledik ve sizleri bir arada görmekten son derece mutluyuz. Cumhuriyetimizin ilelebet devam edecek ve hep birlikte CUMHURİYETİMİZE buna sahip çıkacağız” dedi.

Daha sonra söz alan Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Dernek Başkanı Aynur Arabacıoğlu yaptığı konuşmada cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne kadar gelinen ve verilen mücadelelerden bahsetti, bir arada olmanın böyle anlamlı günde birlik beraberlik içinde bulunmanızdan dolayı çok mutlu oldugundan bahsetti.

Yöresel sanatçıların ve folklor ekibinin yer aldığı programda Cumhuriyet Pastası kesilerek, geceye katılanlara plaket ve ödüller takdim edildi. Günün anısına Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin’e Bolu Kadınlar Dernek Başkanı Fatma Pehlivan plaket verdi.

Oldukça neşeli ve coşkulu geçen gecede, dernek kadınları eğlenerek stres attılar. Amaçlarının Bolu’nun gelişimi ve yarınlarda daha güzel bir Bolu olduğunun altını çizen kadınlar, başka illerden gelen üyelerle hasret giderdiler.

Gecenin sonunda Cumhuriyet pastasının kesilmesinden sonra gece 23.00 de sona erdi. Bayram kutlaması sonrası ‘’NE MUTLU TÜRKÜM DİYEREK’’ yaşadıkları şehirlere geldikleri otobüs ve araçlarla hareket edenler, gecenin ilerleyen saatlerinde evlerine ulaştılar. Ankara, İstanbul, Bolu ve Düzce’den katılanlar böylesine anlamlı bir gecede bir arada olmanın mutluluğu içinde hatıra fotoğrafları çekilerek 95.yıl Cumhuriyet Balosu sonlandırıldı.



 

YAZARLAR

Tamamı