19.04.2024 04:00:58
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele

Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede kurumlar arası işbirliğinin sağlanması ve eşgüdüm halinde hareket edilmesi amacıyla tüm Türkiye'de olduğu gibi Dörtdivan'da da “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN10 Nisan  2021 Cumartesi - 00:27
Dörtdivan'da Kadına Yönelik Şiddet Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede kurumlar arası işbirliğinin sağlanması ve eşgüdüm halinde hareket edilmesi amacıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Dörtdivan'da da “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi.
Kadına şiddetle mücadele kapsamında sunulan hizmetlerin etkin bir şekilde yürütülmesi ve uygulamadaki sorunların giderilmesine yönelik çalışmaların ele alındığı toplantıda; Elektronik Kelepçe Uygulaması ile 6284 sayılı kanun kapsamında Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddet Olayları Kayıt ve Risk Değerlendirme Formunun önleyici ve koruyucu tedbirler açısından etkisi ile formun uygulanması değerlendirildi.

Yapılan sunumların ardından aile içi ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi hususunda kurumlarca yürütülen çalışmaların görüşülüp, değerlendirilmesinin ardından toplantı sona erdi.

 

YAZARLAR

Tamamı