1.05.2024 20:27:10
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Jandarma, Kaymakamı Ziyaret Etti

Bolu Dörtdivan Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Atilla Acarer ve beraberindeki heyet, Jandarma Genel Komutanlığı'nın 179. Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan'ı ziyaret ettiler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN14 Haziran  2018 Perşembe - 19:31
JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 179. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ZİYARETİ
Bolu Dörtdivan Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Atilla Acarer ve beraberindeki heyet, Jandarma Genel Komutanlığı’nın 179. Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Kaymakam Uğur Tutkan'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretlerinden dolayı İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Atilla Acarer ve beraberindeki heyet üyelerine teşekkür eden Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, "Vatanımızın en ücra köşelerinde, kırsalda vatandaşlarımızın huzur, güven ve refahı için Emniyet Teşkilatıyla uyum ve koordine halde görev yapan Jandarma Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıldönümünü kutluyor, bu vesileyle şehadete erişen kahramanlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar ve mutluluklar diliyorum" dedi.
Ziyaret, İlçe Jandarma Komutanlığı’nın gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında çeşitli değerlendirmelerin yapılmasıyla son buldu.


Dörtdivan Dünyası olarak, bizde Jandarma'nın 179. Kuruluş Yıl Dönümünü kutlar, Komutanlarımıza, Askerlerimize başarılar temenni eder, Şehit olan Jandarma Teşkilatı Mensuplarına Allahtan Rahmet, Kederli Ailelerine Baş sağlığı dileriz. Jandarma Erlerimize de Hayırlı Teskereler..
 

YAZARLAR

Tamamı