29.03.2024 16:09:47
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İŞKUR'da Anlamlı Kampanya..

İŞKUR Genel Müdürlüğü Personeli önemli bir kampanyaya destek verdi. Sevgi ve yaşamın Kanla hayat bulmasını amaçlayan İşkur personeli Kan Bağışı kampanyasına destek vererek, Kan bağışında bulundular.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL14 Şubat  2017 Salı - 21:46
İŞKUR Personeli Kan Bağışına Destek Verdi
Türk Kızılay’ının Ocak ayı başında kan stoklarının kritik seviyeye düştüğü yapılan açıklamalar sonucunda Ülkemizin dört bir yanında gerçekleştirilen kan bağışı kampanyalarına destek vermek amacıyla Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğü olarak da kan bağışı kampanyası düzenlendi.

İŞKUR Genel Müdürlük binasında gerçekleşen kan bağışı kampanyasına başta Genel Müdür Vekili Mehmet Ali Özkan olmak üzere çok sayıda İŞKUR personeli katıldı. Kan Kampanyası kapsamında Kızılay yetkilileri de gerekli tüm ekipmanlarıyla İŞKUR’da hazır bulundu. Türk Kızılay’ı Orta Anadolu Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Murat Güler, İŞKUR Genel Müdür Vekili Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret ettikden sonra kan bağışı kampanyasını yakından takip etti.

Sevginin Kan ile yoğrulduğunda hayat kurtarmada önemli rol olduğunu vurgulayan İŞKUR personeli kan bağışı kuyruğuna girdi. Kan bağışına Büro Memur Sen 10 Nolu Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Metin ve İŞKUR Genel Müdürlük Temsilcisi Şerafettin Polat ile üyeleri de destek vererek, çok sayıda personel kan bağışında bulundu.

İŞKUR Genel Müdür Vekili Mehmet Ali Özkan beyde Kan bağışının ilk saatlerinde kampanyaya destek vererek, kan bağışında bulundu. İŞKUR Genel Müdür Vekili Mehmet Ali Özkan kan bağışı esnasında yaptığı açıklamada kan bağışının önemine vurgu yaparak, şunları söyledi: “Kan bağışı Ülkemizdeki sağlık sektörü açısından çok önemli. Ülkemizde baktığımızda birçok insanın çeşitli kazalar şu bu sebebiyle Hastanelerde kan bulunamadığından kaynaklı olarak, hayatlarını kaybettiklerini görüyoruz. Bu sebepten dolayı özellikle Ülkemizde insanların kan bağışı kampanyalarına destek vermeleri ve kan bankalarını bir şekilde kanlarımızla doldurmamız gerekiyor ki birçok hayat için destek olabilelim” dedi.
Haberin Videosu

YAZARLAR

Tamamı