26.04.2024 23:47:41
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İlçemizi Birlikte Tanıtalım!

Bolu Dörtdivan Kaymakamlığı tarafından öncülük edilecek projede; Güzel ve şirin ilçemizin güzelliklerini tanıtmak aynı zamanda unutulmuş, ortaya çıkmamış değerlerini de ortaya çıkartıp göstermek amacıyla Dörtdivan “İlçe Tanıtım Kitabı” hazırlanıyor. Kitap için resim, belge ve bilgiler isteniyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN08 Eylül  2018 Cumartesi - 01:07
DÖRTDİVAN İLÇEMİZİ BİRLİKTE TANITALIM
Dörtdivan tarihiyle, doğasıyla, kültürüyle, insanıyla ve daha birçok güzelliğiyle ülkemizde yeri müstesnadır. Güzel ve şirin ilçemizin güzelliklerini tanıtmak aynı zamanda unutulmuş, ortaya çıkmamış değerlerini de ortaya çıkartıp göstermek amacıyla “İlçe Tanıtım Kitabı” hazırlanacaktır.
Dörtdivan Kaymakamlığından yapılan açıklamada “Kaymakamlığımız tarafından öncülük edilecek projede hazırlık süreci boyunca, siz kıymetli hemşerilerimizle birlikte el ele verip güzel ilçemizi tanıtmayı amaçlıyoruz. İlçe tanıtım kitabına esas olmak üzere ilçemizin güzelliklerini (resim, görüntü, yazılı ve sözlü kaynak, ilçeye ait bilgi ve belgeleri) bize ulaştırabilirsiniz. İlçemizin en güzel şekilde tanıtımı için desteklerinizi bekliyoruz” denildi.
Elinizdeki resim, bilgi ve belgeleri aşağıdaki iletişim adreslerinden ulaştırabilirsiniz.
E-mail adresi: dortdivanitanitalim@gmail.com
Tel: 0374 331 27 77



 

YAZARLAR

Tamamı