25.04.2024 01:08:14
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İftarla açılış birlikte gerçekleşti!

Altındağlılara kazandırdığı yeni bir hizmetin açılışını da İftar yemeği ile birleştiren Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki Karapürçek Zümrüt Düğün Sarayının açılışını yaptı. Açılışa Karapürçekliler yoğun ilgi gösterdi. Hizmetlerin artarak devam edeceğini söyleyen Başkan Tiryaki katılımcılara hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL23 Haziran  2016 Perşembe - 01:02
“Zümrüt Düğün Sarayı” törenle açıldı
Açılış maratonuna Ramazan ayında da devam eden Altındağ Belediyesi, Karapürçek Mahallesi’nde yapımı tamamlanan “Zümrüt Düğün Sarayı’nı dualarla açtı. Mahalle halkının da davetli olduğu iftar programıyla açılışı yapılan Düğün Sarayı, vatandaşların büyük beğenisini topladı.
Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki’nin ev sahipliği yaptığı açılış ve iftar davetine, AK Parti Ankara milletvekili Prof. Dr. Vedat Bilgin, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Ak Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca da katıldı. İftar davetine ve açılış törenine Karapürçek Mahallesi sakinleri de büyük ilgi gösterdi.

“Bu yatırımlar sizler değer verdiğiniz için güzel, bu sofralar da sizler geldiğiniz için bu kadar bereketli…
Söz verilen birçok projenin Altındağ’a kazandırıldığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Zümrüt Düğün Sarayı’nın Altındağ’da mutlu yuvaların kurulmasına aracılık etmesini umduğunu söyledi. Altındağ’ın geleceği için çalıştıklarını ve ilçeye değer katacak projelere imza attıklarını söyleyen Başkan Tiryaki, “Altındağlı vatandaşlarımızın konforu ve geleceği için çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi. “Altındağ’ın ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Altındağlıların daha nezih salonlarda düğün merasimleri yapabilmesi için dev ve konforlu tesisler yapıyoruz.” diyen Başkan Tiryaki, günü kurtaran değil, geleceğe dönük yatırımlar yaptıklarının da altını çizdi.

“Bu yatırımlar sizler değer verdiğiniz için güzel, bu sofralar da sizler geldiğiniz için bu kadar bereketli… Herkesin evinde yiyecek bir lokma ekmeği, bir tas çorbası varken, davetimize icabet ettiniz, evlerinizden kalkıp geldiniz. Allah razı olsun…” diyen Başkan Tiryaki, açılışın herkese hayırlı olmasını temenni etti.

“Başkan Tiryaki’yi kutluyorum.”
Prof. Dr. Vedat Bilgin ise yaptığı konuşmasında Altındağ’ın geçirdiği değişime dikkati çekti. Bilgin sözlerini şöyle sürdürdü: “Değişim tek başına olmaz. Sadece yapıları, yolları değiştirmekle de olmaz. Değişimin iyi yönetilmesi gerekir ve değişim süreci iyi yönetildiği takdirde başarıya ulaşır. Başkan Veysel Tiryaki, bu süreci çok iyi yöneten bir belediye başkanı… Kendisini kutluyorum. Siyaset dünyasında göğsümüzü kabartan, bizi gururlandıran işlere imza atıyor. Kendisi tüm belediyelere ve Türkiye’deki belediyecilik çalışmalarına örnek teşkil ediyor. Siyaset bilimcilerin, akademisyenlerin, yerel yönetim alanında uzmanlaşmış bilim insanlarının bu örneği incelemesi ve akademik bir örnek olarak sunması gerektiğine inanıyorum. Başkan Tiryaki’yi kutluyorum.”

Zümrüt Düğün Sarayı göz kamaştırıyor
Karapürçek Mahallesi’ne yapılan Düğün Sarayı “Zümrüt” ismiyle Altındağlı vatandaşlara zümrüt kalitesinde ve zümrüt ihtişamında düğünler sunacak. 9500 m2 büyüklüğündeki tesiste, zemin katta bir market, 1’inci ve 2’nci katta ise 500 ve 1000 kişilik 2 adet düğün salonu bulunuyor.
Fiziki görünümü, konforu ve sunduğu ayrıcalıklarıyla, 5 yıldızlı otellerdeki konforu aratmayan Zümrüt Düğün Sarayı, Altındağ’da mutlu yuvaların temellerinin atılmasına ev sahipliği yapacak.

İftar ve Açılış Fotoğrafları için Tıklayın




 

YAZARLAR

Tamamı