1.05.2024 16:36:30
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İ.H. Öğrencileri, Kaymakam Ziyareti

Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Tuncay Demirtaş, Fen Bilimleri Öğretmeni Hikmet Erdoğan ve okul öğrencileri Kaymakam Uğur Tutkan'ı ziyaret etti. Dönem boyunca süren faaliyetler hakkında bilgiler verildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN06 Haziran  2018 Çarşamba - 03:31
YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULUNDAN KAYMAKAMA ZİYARET
Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Tuncay Demirtaş, dönem boyunca çeşitli etkinliklere ve birçok başarıya imza atan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu’nun faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ve Kaymakam Tutkan'a Plaket ve Tablo takdim edildi.
Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan ‘’Bizim ölçeğimizdeki ilçelerde gençlere yönelik en küçük farkındalık diğer yerlere oranla daha büyük etkiye yol açmaktadır. Bir öğrenci de bir öğrencidir anlayışıyla her ilçede ve her yerde olan eğitim öğretim imkan ve kapasitesini, vizyon ve misyonunu Dörtdivan’da öğrencilerimize sağlayabildiğimiz oranda amacımıza ulaşabiliriz. Bu açıdan gençleri günlük faydasız işlerden ve uğraşlardan uzaklaştırıp ilime, bilime, sanata, edebiyata, spora yönlendirmek için var gücümüzle uğraşmalıyız. Devlet olarak Dörtdivan Kaymakamlığımızın tüm imkânlarıyla tüm okullarımızın ve öğretmenlerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz’’ diyen Kaymakam Tutkan, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine dönem boyunca gösterdikleri başarılardan dolayı teşekkür etti.

Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu l Müdürü Tuncay Demirtaş, 9.Arapça Etkinlik Yarışmalarındaki destekleri dolayısıyla Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan’a plaket; Fen Bilimleri Öğretmeni Hikmet Erdoğan ve öğrenciler ise Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Bilim Atölyesi’ne destekleri dolayısıyla da hazırladıkları takımyıldızları tablosunu takdim ettiler.




 

YAZARLAR

Tamamı