29.03.2024 16:20:54
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Halk Eğitimden Yıl Sonu Sergisi

Dörtdivan Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğünün 2017-18 sene sonu sergisi Dörtdivan Öğretmenevi Çok Amaçlı Salonunda açıldı. Sergide tel kırma işçiliğinden üç boyutlu şekillendirmeye rölyef çalışmasından turistik hediye yapımına kadar çok sayıda kursun akabinde ortaya çıkan ürünler göz doldurdu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN12 Mayıs  2018 Cumartesi - 02:44
DÖRTDİVAN HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILDI
Dörtdivan Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğünün 2017-18 sene sonu sergisi Dörtdivan Öğretmenevi Çok Amaçlı Salonunda açıldı. Açılışa Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan ve eşi Fatma Tutkan, İlçe Protokolü, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yücel Taşdemir, Bolu HEM Müdürü Kenan Öztürk, Yardımcısı Aydın Sezer, Yeniçağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Kani Parlak, Şube ve HEM Müdürlerinin yanı sıra çok sayıda müdürümüz, öğretmenimiz ve vatandaşımız iştirak etti.

Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal ve HEM Müdürü Erol Yücel’in ev sahipliği yaptığı açılışta birbirinden güzel eserler sunuldu. Tel kırma işçiliğinden üç boyutlu şekillendirmeye rölyef çalışmasından turistik hediye yapımına kadar çok sayıda kursun akabinde ortaya çıkan ürünler göz doldurdu.

Programda Kaymakamımız ve beraberindeki heyet tek tek sergideki ürünler hakkında el sanatları öğretmenlerimizden ve kursiyerlerimizden bilgi aldı. Kaymakamımız ‘’sene boyunca sergideki eserlerin yapımı için eğitim alan kursiyerlerimizin bugün el emeklerini, göz nurlarını, başarılarını büyük bir heyecan ve gururla gördük. Milli Eğitim Bakanlığımızın toplumsal ayaklarından olan Halk Eğitimin amacı kurslarla, eğitimlerle vatandaşlarımızın yeteneklerini ortaya çıkartıp akabinde katma değer sağlamaktır. Toplumun tüm kesimleri bu eğitimlerden rahatlıkla yararlanabilir. İnşallah kurslarımızın ve kursiyerlerimizin çeşitlenip artması için var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz.’’ diye belirtti.

Programın sonunda Kaymakam Uğur Tutkan, ilçe dışından katılım sağlayan misafirlerimize ve programı tertip eden Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal’a, HEM ve ASO Müdürü Erol Yücel’e, El Sanatları Öğretmenlerimize ve özellikle eser sahibi kursiyer hanımefendilere ayrı ayrı teşekkür etti.





YAZARLAR

Tamamı