26.04.2024 01:46:12
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Gurbetde Hizmete Adaylar

Bolulu Hemşehrilerimiz, sıladan gurbete gittiği bir çok ilde, ilçede ve beldede Vatana, Millete ve hemşehrilerine hizmetde var olduklarını göstererek, hizmete talip olmaktadırlar. İşte bize ulaşan bilgilere göre İstanbul Maltepe Zümrütevlerde hizmete talip olan hemşehrilerimiz..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SİYASET31 Ocak  2019 Perşembe - 17:56
HEMŞEHRİLERİMİZ HİZMETE TALİPLER
Sıladan uzak Gurbet ellerde yaşayan hemşehrilerimiz bulundukları İl, İlçe, Belde ve Mekanlarda hizmete talip olmaktadırlar. Bize ulaşan bilgilere göre; İstanbul Maltepe Zümrütevlerde İki hemşehrimiz AK Parti'den Maltepe Belediyesi Meclisi Üyeliğine Aday Adayı olup, bir hemşehrimiz de Zümrütevler Mahallesi Muhtar Adayı.
Edinilen bilgiye göre; sıladan uzak gurbetde İstanbul Maltepe Zümrütevler'de ikamet eden hemşerilerimizden iki kişi AK Parti Maltepe Belediyesi Meclis üyesi aday adaylığına talip olmuşlar. Hizmete talip Hemşehrilerimizden Hamza Özçelik, Dörtdivan Sorkun Köyünden, Fatih Altundağ ise Cemaller Köyünden olup, İstanbul Maltepe de ikamet etmektedirler.
Aynı zamanda Zümrütevlerin kurucu ailelerinden olan Öztürkler'den Hemşehrimiz Hakkı Öztürk de Zümrütevler Mahallesi Muhtar Adayı olmuş bulunmaktadır. Hakkı Öztürk'ün, yıllarca eğitim camisasına hizmet etmiş ve geçtiğimiz yılda Dörtdivan Öğretmen Evi Müdürlüğü'nden emekli olan Eğitimci Mustafa Öztürk'ün mahdumu olduğu öğrenildi.
İstanbul Maltepe Zümrütevler Sakinleri; "İç Anadoludan, Anadolunun bağrından çıkan Maltepe Belediye Meclis Üyeliğine aday adayı ve Zümrütevler Mahallesi Muhtar adayı olan kıymetli kardeşlerimize, hemşehrilerimize başarılar diliyoruz. Vatana Millete ve Maltepemize, Zümrütevler Mahallemize hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Bütün Maltepeli ve Zümrütevler Sakinleri ile hemşehrilerimizin desteklerini bekliyor, saygılarımızı sunuyoruz" ifadesine yer verdiler.



YAZARLAR

Tamamı