28.04.2024 22:21:32
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Dörtdivan Merkeze bağlı Deveciler Mahallesi Osmanlı caddesi üzerinde 06.08.2021 Saat 21:35'de İsmail Gürsol'a ait samanlıkta yangın meydana geldi.. Bitişiğinde bulunan 2 katlı eve sirayet etmeden itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı Odunluk, avlu ve samanlığın tamamen yandığı görüldü.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN07 Ağustos  2021 Cumartesi - 16:35
Devecilerde ki Yangında Samanlık ve Odunluk Tamamen Yanmış
Bolu Dörtdivan Merkeze bağlı Deveciler Mahallesi Osmanlı caddesi üzerinde 06.08.2021 Saat 21:35'de İsmail Gürsol'a ait samanlıkta yangın meydana geldi.. Bitişiğinde bulunan 2 katlı eve sirayet etmeden itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.
Yangın; Başta Dörtdivan İtfaiye ekiplerinin yanı sıra Bolu, Gerede, Yeniçağa İtfaiyesi ve Orman Ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangının bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı. Odunluk, avlu ve samanlığın tamamen yandığı görüldü.
Akşam ve yatsı arasında meydana gelen Yangının bilançosu gün ağarınca ortaya çıktığı ifade eden Deveciler Eski Muhtarı Fahri Kayaalp; “Odunluk, avlu ve samanlığın tamamen yandığı yangında İsmail Gürsol’a ait bitişiğindeki evin de büyük zarar gördüğü gün ışıklarıyla ortaya çıkmış oldu. Camların ve kapıların patladığı, duvar ve yer döşemelerin büyük zarar gördüğü ve elektrik tesisatının tamamen işlevini yitirdiği görülerek, ev kullanılmaz hale gelmiş. Yangında can ve mal kaybı yaşanmaması hem köylüler, hem hane halkı için büyük teselli odu Hemşehrimize tekrar geçmiş olsun diyoruz. Rabbim böyle afet bir daha yaşatmasın” ifadelerine yer verdi.

www.dortdivandunyasi.com ailesi olarak, başta İsmail Gürsol hemşehrimize, Deveciler sakinlerine ve Dörtdivanlılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Rabbim afatlarından muhafaza eylesin.

YAZARLAR

Tamamı