19.04.2024 12:26:14
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Yönetim Kuruluna seçilen üyeler arasında görev dağılımı yapıldı. Başkan Mehmet Bilgin, Sekreter Engin Ulaş, Muhasip Ahmet Akbaş, Başkan Yardımcıları Mustafa Aydınalp, Ramazan Yaman, Sedat Öztürk ve Şerife Fatma Erbil oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR03 Mayıs  2016 Salı - 12:49
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu geçtiğimiz günlerde Genel Kurulunu yapmıştı. Genel Kurulda Yönetim Kuruluna seçilen üyeler arasında toplantı yapılarak, görev dağılımı yapıldı.
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Yönetim Kuruluna; Ankara Bolulular Derneğinden Mehmet Bilgin, Mustafa Aydınalp ve Engin Ulaş, Dörtdivan Köroğlu Kültür ve Dayanışma Derneğinden Ramazan Yaman, Göynük Kültür ve Dayanışma Derneğinden Ahmet Akbaş, Göynük Tekirler Köyü Güzelleştirme Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinden Sedat Öztürk ve Yeniçağa Ayışığı Derneğinden Şerife Fatma Erbil seçilmişti.

Yapılan toplantıda; Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin, Sekreteri Engin Ulaş, Muhasipi Ahmet Akbaş, Başkan Yardımcıları Mustafa Aydınalp, Ramazan Yaman, Sedat Öztürk ve Şerife Fatma Erbil olmasına karar verildi.

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonunun 9 Nisan Cumartesi günü yapılan Genel Kurulunda; Denetim Kurulu Asil Üyeliğine; Nesrin Özer, Mustafa Kandemir ve İhsan Yılmaz, Disiplin Kurulu Asil Üyeliğine de; Mediha Eryılmaz, Tevfik Ünüvar ve Metin Akba seçilmişti.



 

YAZARLAR

Tamamı