29.03.2024 15:11:33
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Gönülden Tebrik Ediyorum

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan ALPBOĞA, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayımlayarak, “Bu anlamlı günde Anadolu'nun her bir köşesinde görev yapan, nesillerimizin yetişmesinde büyük emeği olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, her birinin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN23 Kasım  2021 Salı - 14:44
KAYMAKAM ALPBOĞA, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan ALPBOĞA 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Kaymakamlık Web sitesinde ve Sosyal paylaşım ağında mesaj yayımlayarak;
“Öğretmenlerimiz; bu vatanı kendilerine emanet edeceğimiz çocuklarımızın kişiliğini yoğuran ve geleceğimizi inşa eden mimarlardır. Bu anlamda öğretmenlerimiz gerek hal ve hareketleri, gerek davranışlarıyla ülkemizin geleceği olan yavrularımıza örnek teşkil ederler. Türkiye’nin gelecekte daha güçlü bir ülke olmasında öğretmenlerimizin rolü ve sorumluluğu büyüktür. Vatanımızın her köşesinde olduğu gibi Dörtdivan'da da öğretmenlerimiz bu sorumluluk duygusu içinde hareket etmektedirler.
Bu vesileyle, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, dünden bugüne görevi başında şehit olmuş eğitimcilerimiz, ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Bu anlamlı günde Anadolu’nun her bir köşesinde görev yapan, nesillerimizin yetişmesinde büyük emeği olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, her birinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü gönülden tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.


 

YAZARLAR

Tamamı