25.04.2024 18:51:13
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak

Bolu Dörtdivan Anadolu Lisesi 12. Sınıf Öğrencileri Sosyal sorumluluk Projesi kapsamında Dörtdivan da bir ilki gerçekleştirerek, “Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak” sloganıyla Kâğıt, Karton, Pet ve Şişeleri dönüşüm kutularında toplayarak, değerlendirmelerini sağlayacaklar.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN29 Kasım  2018 Perşembe - 12:12
ÖĞRENCİLERDEN “DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK” PROJESİ
Bolu ili Dörtdivan İlçesi Dörtdivan Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri Sosyal sorumluluk Projesi kapsamında Dörtdivan da bir ilki gerçekleştirerek, “Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak” sloganıyla Kâğıt, Karton, Pet ve Şişeleri dönüşüm kutularında toplayarak, değerlendirmelerini sağlayacaklar.
Dörtdivan Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri Musa İnaltekin, Sümeyye Aykanat ve Ayşenur Soykan'ın başlattığı “Dönüşüm Muhteşem Olacak” projesine Kaymakamlık tarafından da destek olundu.

Projenin amacını ifade eden öğrenciler Dörtdivan da geri dönüşümle Kâğıt, Karton, Pet ve Şişeleri değerlendirerek, çevre kirliliğinin de bir nebze önüne geçmek istediklerini ifade ettiler.
Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu da öğrencileri kutlayarak, hayatımızda, yaşantımızda geri dönüşüm önemlidir. Geri dönüşüm hem ülke ekonomisine hem de kullanılabilir atıkların değerlendirilmesine vesile olunur. Gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Proje için temin edilen geri dönüşüm kutuları öğrencilerle birlikte kurumlara ve okullara dağıtıldı.


YAZARLAR

Tamamı