28.03.2024 21:57:15
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Gerede'ye 5 Yeni Doktor

AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü, Arzu Aydın'ın girişimleriyle, Gerede Devlet Hastanesi'ne 5 yeni doktor ataması yapıldı. 1 Üroloji Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve 1 Pratisyen Doktor hizmet verecek.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR02 Temmuz  2020 Perşembe - 00:48
GEREDE DEVLET HASTANESİNE 5 YENİ DOKTOR ATANDI
AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü, Arzu Aydın ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın büyük önem verdiği; Gerede Devlet Hastanesi’ne 5 yeni doktor ataması yapıldı.
AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın gayretleriyle tadilat ve güçlendirme işleri bitip yeni binasında hizmete giren Gerede Devlet Hastanesi’ne 5 yeni doktor ataması yapıldı. Yapılan atama ile birlikte; 1 Üroloji Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve 1 Pratisyen Doktor; Gerede Devlet Hastanesi’nde hizmet vermeye başlayacak.

Belediye Başkanı Mustafa Allar konu ile ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; ‘’Gerede Devlet Hastanemize; Milletvekillerimiz Sayın Fehmi Küpçü ve Sayın Arzu Aydın'ın yoğun gayretleri ile 1 Üroloji Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve 1 Pratisyen Doktor olmak üzere toplam 5 Doktorumuzun ataması yapılmıştır. Sayın Milletvekillerimize İlçe halkım adına şükranlarımı sunuyor, kıymetli doktorlarımıza hoşgeldiniz diyerek hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.






YAZARLAR

Tamamı