29.03.2024 13:49:38
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Gerede Whatsapp Hattı Kurdu

Bolu Gerede Belediyesi, Whatsapp iletişim hattı ve sosyal medya üzerinden sürekli halkla irtibat halinde olup, Mobil Demokrasi Platformunda da yerini aldı. Gerede Belediyesi ekipleri, Mobil Demokrasi sistemi ile vatandaşlara daha iyi ve hızlı bir hizmet için günümüzün en yaygın ve hızlı iletişim ve paylaşım platformu olan Whatsapp'ı kullanabilecek

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR11 Mayıs  2020 Pazartesi - 03:53
GEREDE BELEDİYESİ "WHATSAPP İLETİŞİM HATTI" BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Bolu Gerede Belediyesi vatandaşların belediyeye daha kolay ulaşması, talep ve isteklerini daha çabuk iletebilmesi için Whatsapp İletişim Hattı kurdu.
Bolu Gerede Belediyesi WhatsApp İletişim hattına gelen tüm bildirimler yetkililer tarafından değerlendirilmeye tabi tutuluyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatıyla hayata geçen proje ile vatandaşlar belediyeye bildirmek istedikleri sorunların çözümü için günümüzün en yaygın ve hızlı iletişim ve paylaşım platformu olan Whatsapp'ı kullanabilecek.
Whatsapp Grupları Türkiye’de Bir İlk
Gerede Belediyesi yaptığı açıklamada; "Uygulamayı kullanan vatandaşlar 0532 716 67 02 numaralı telefondan Gerede Belediyesi Whatsapp iletişim hattına her türlü öneri, talep ve şikâyetleri fotoğraf ve konum bilgilerini de ekleyerek gönderebiliyor. Bu şekilde iletişim haricinde AK Masa tarafından Whatsappta kurulan “Gerede Bld İletişim Hattı” gruplarına dâhil olmak isteyen hemşehrilerimiz bu gruplara dâhil edilerek özellikle çok talep gören cenaze ilanları, Belediye etkinliklerinin yer saat bilgileri, haftalık nöbetçi eczane bilgisi ve tüm resmi duyurular bu gruplar aracılığıyla üyelere gönderiliyor. Guruplar tek taraflı bilgilendirmeye açık karşı yazışmaya kapalı. Günümüzde birçok mesajın iletildiği platform zaman zaman yılgınlıklara ve bilgi kirliliğine yol açtığı için “Gerede Bld İletişim Hattı” Whatsapp gruplarına sadece yöneticiler tarafından paylaşım yapılıyor. Ama hat genel kullanıma açık.
Değerli Hemşehrilerimiz 8. Whatsapp Grubu için aşağıdaki linke tıklayın. Daha önce diğer guruplarımızdan birinde bulunanların linki tıklamasına gerek yoktur. Her gruba aynı mesajlar iletilmektedir" ifadesine yer verildi.
8. Whatsapp Grubu için Tıklayın



YAZARLAR

Tamamı