29.03.2024 10:27:12
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Gerede'mize Hayırlı Olsun

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Deri Organize Sanayi Bölgesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Allar: “İlçe istihdamımıza büyük ölçüde katkı sağlayan işverenlerimize teşekkür ediyor, yeni fabrikaların İlçemize, Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR16 Mayıs  2020 Cumartesi - 05:59
Bolu ili Gerede ilçesi Deri OSB'de fabrikalar yükselmeye devam ediyor
Deri OSB'yi ziyaret eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, üretime başlayacak olan ve temelleri atılan fabrikaları ziyaret etti. Başkan Mustafa Allar'a, Gerede'de 15 yıl belediye başkanlığı yapan Ömer Baygın da eşlik etti. Heyet, ilçenin medar-ı iftiharı olan ve her sene 500 öğrenciye burs veren GERKAV Vakfı için hayırsever iş insanlarından gerekli desteği sağlamak için de görüşmeler yaptı.
GERKAV Vakfımıza burs talep etmek üzere İşverenlerimizi ziyaret ettik.
Başkan Allar yaptığı açıklamada, “500 üniversite öğrencisine burs GERKAV Vakfımıza burs talep etmek üzere İşverenlerimizi ziyaret ettik. Gerede, Ankara, Kocaeli ve İstanbul başta olmak üzere buralarda yaşayan Geredeli Hayırseverlerimiz sayesinde yaklaşık 30 yıldır binlerce öğrenci okutan Gerkavımıza destek olmak üzere Vakfın kurucu üyelerinden Eski Belediye Başkanımız Ömer Baygın ağabeyimizle Deri OSB'de fabrikaların yapımı tamamlanan Vizyon Grup Deriyi, Çalışganlar Deriyi ve Fabrika Yapımı Devam Eden Çalışkanoğlu ve Üç Yıldız Derinin inşaatlarını inceledik” dedi.
“İşçi ve İşverenlerimize, Geredemize Hayırlı Olsun”
Üretime geçen Vizyon Guruba ve Çalışganoğlu Deriye de hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Allar ayrıca, “Hem işçimiz hem de işverenlerimiz mutlu. Eski tabakhanelerde 300-500 m2lik, 2-3 katlı dar ve zor koşullardan şimdi en küçüğü 3000 metrekare olan tek katlı geniş, konforlu, düzenli gerçek fabrikalara geçiş yapıldı. Bu çağ atlamaktır. Deri OSB'de yapımı tamamlanan, yapımı devam eden ve ruhsat alan fabrika sayısı 50'ye yaklaştı. İşçi ve işverenlerimize, Gerede'mize hayırlı olsun. 100 yıllık hayalimizin gerçek olduğunu görmek hepimizi mutlu etti. Bu vesile ile ilçe istihdamımıza büyük ölçüde katkı sağlayan işverenlerimize teşekkür ediyor, yeni fabrikaların İlçemize, Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. (Haber: BMA)


 

YAZARLAR

Tamamı