18.04.2024 22:29:39
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Genç İş Adamları Karşılayacak

Bolu'da, skolyoz hastalığıyla doğan ve bugüne kadar 18 kez kalbi duran 3 yaşındaki Berkay Özel'in tedavisi için 20 bin TL gerekiyordu. Bolunun genç iş adamlarından oluşan BOGİAD hemen devreye girerek, müjdeli haberi verdi. Başkan Erkan Bektaş BOGİAD olarak, Berkay Özel'in tüm hastane masraflarını karşılayacaklarını söyledi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR19 Kasım  2017 Pazar - 14:42
BOLU’NUN GENÇ İŞADAMLARI HEMEN EL ATTI
Bolu’da, skolyoz hastalığıyla doğan ve bugüne kadar 18 kez kalbi duran 3 yaşındaki Berkay Özel’in tedavisi için 20 bin TL gerekiyordu. Haberin yayımlanmasının hemen ardından Bolu’da genç işadamlarından oluşan BOGİAD (Bolu Genç İşadamları Derneği) Berkay’ın hastane masraflarının tümünün kendileri tarafından karşılanacağını açıkladı.

Bolulu Genç İş Adamları müjdeli haberi verdi.
Erkan Bektaş Başkanlığında Burak Özkan, Yasin Çarıkçı, Ali Gürsoy, Ali Eyvazoğlu, Ali Cebeci, Okan Kayışoğlu, Buğra Kırcalı, Murat Ceylan, Sercan Üsküp, Mustafa Sekmen, Suat Kalaycıoğlu, Samet Kocadağ ve Gökhan Yaman isimlerinin bulunduğu BOGİAD yönetimi Özel ailesi ile temasa geçip Berkay’ın tüm hastane masraflarını karşılayacaklarını söylediler.
Bolulu Genç işadamlarının bu hareketi büyük takdir topladı.
Kaynak: bolugazetesi.com



 

YAZARLAR

Tamamı