25.04.2024 22:41:59
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Genç Girişimcilere Kurs!

Dörtdivan Belediyesi ve KOSGEB ortaklaşa genç girişimcilere girişimcilik kursu düzenliyor. 18-30 yaş arası genç girişimcilerin faydalanacağı girişimcilik kursunu tamamlayan gençler KOSGEB'den alacakları 50 bin TL karşılıksız, 100 bin TL faizsiz kredi desteği ile kendi işlerini kurabilecekler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM12 Nisan  2016 Salı - 16:48
Dörtdivan Belediyesi Genç Girişimcilerin Yolunu Açıyor
Dörtdivan Belediyesi Genç Girişimcilerin önünü açacak yeni bir projeye imza atıyor. Dörtdivan Belediyesi ve KOSGEB ortaklığı ile yapılacak olan projede 18-30 yaş arası gençlere girişimcilik eğitimi verilecek. Genç girişimciler 50 bin TL karşılıksız, 100 bin TL faizsiz kredi almaya hak kazanarak, kendiişlerini kurma imkânı sağlanacak.
Dörtdivan Belediyesi ve KOSGEB ortaklaşa genç girişimcilere girişimcilik kursu düzenliyor. 18-30 yaş arası genç girişimcilerin faydalanacağı girişimcilik kursunu tamamlayan gençler KOSGEB'den alacakları destek ile kendiişlerini kurabilecekler.
İlk eğitim 29 Nisan tarihinde başlayacak
İlk etapta 30 kişilik 1’nci grup başvurularının yapıldığını ifade eden Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, "Dörtdivan Belediyesi olarak kendi işini kurmak isteyen genç girişimci kardeşlerimizin fikirlerine destek olmak ve istihdama katkıda bulunmak amacı ile KOSGEB’le ortaklaşa bir projeye imza atıyoruz. Bu proje kapsamında 18-30 yaş arası kendi işini kurmak isteyen ve yeni fikirleri olan genç kardeşlerimiz bu projemizden faydalanabileceklerdir. 30 kişilik 1’nci gurup katılımcıları 29 Nisan tarihinde başlayacak olan eğitim çalışmaları 15 Mayıs’ta sona erecek. Bu eğitimleri başarıyla tamamlayan genç kardeşlerimize girişimcilik sertifikaları verilecek ve bununla birlikte, projeleri KOSGEB tarafından kabul edilenler 50 bin TL karşılıksız 100 bin TL geri ödemeli faizsiz kredi almaya hak kazanacaklar. Genç girişimci kardeşlerimiz için yaptığımız bu ortak proje, hem Ülkemizin ekonomisine hem de Dörtdivan'ımızın ekonomisine büyük katkılar sağlanmış olacaktır’’ dedi.

YAZARLAR

Tamamı