29.03.2024 14:04:13
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Geçmiş Olsun Ziyareti!

Fethullahçı Terör Örgütü'nün Ankara Emniyet Müdürlüğüne yaptığı hain saldırıda can siperhane darbeye karşı direnen sivil halkın üzerine yapılan saldırıda yaralanan Dörtdivan Ömerpaşalarlı Ramazan Yaman'a geçmiş olsun ziyareti yapıldı. Ramazan Kardeşimize acil şifalar temenni ediyoruz.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN24 Temmuz  2016 Pazar - 18:43
Hemşehrimiz Ramazan Yaman'a "Geçmiş Olsun" Ziyareti
Fethullahçı Terör Örgütü'nün Ankara Emniyet Müdürlüğüne yaptığı hain saldırıda can siperhane darbeye karşı direnen sivil halkın üzerine yapılan saldırıda yaralanan Dörtdivan İlçesi Ömer Paaşalar Köyü Azaplar Mahallesi nüfusuna kayıtlı Ankara Site/Yıldızda ikamet eden Ramazan Yaman, Dörtdivan Köroğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu tarafından ziyaret edilerek, geçmiş olsun dilekleri iletildi.
Ziyarete; Dörtdivan Köroğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Yaman, Başkan Yardımcısı Süleyman Yücel, Muhasip Şaban Kırıkoğlu ile Dörtdivanlılar katıldı.
Bolu Dörtdivan Ömerpaşalar Köyü Azaplar Mahallesinden Ramazan Yaman olayı değerlendirerek, şunları söyledi. "15 Temmuz akşamı Darbe girişimini duyunca akrabalarım ile birlikte Ankara Emniyet Müdürlüğünün oraya indik. Ankamol önüne geldiğimizde Ankara Emniyet Müdürlüğü bombalanıyor ve ateşler altındaydı. Ankamol önünde bulunan biz sivil halkın üzerine de Tanklar üzerinden ateş açılmaya başlandı. O sıra bacaklarımdan yaralandım. Kollarımı kaldırıp, yardım isterken sol kolumdan da vuruldum. Vatandaşlar kapıp Dışkapı Hastanesine yetişdirdi. Çok kan kaybetmişim. 2-3 ünite kan verildi. 4 Kurşun ayaklarıma, 1 Kurşun koluma, 1 bir kurşunda göğsümü sıyırarak geçmiş. Doktorlar Sol kalçamda şarapnel parçasıda bulunduğunu söylediler. Allahıma şükürler olsun kurşunlar kemiklere gelmemiş. Rabbime şükrediyorum. İyiyim. Sizlerin ziyareti de bana büyük onur oldu. Teşekkür ederim. Bir daha hain bir saldırı olsa yine giderim. Memleketimizin birlik ve berberliğini kimse bozamaz, bozulmasına da izin vermeyiz. Kolumuz, bacağımız gitmiş önemli değil canımızı feda ederiz. Geçmiş olsun dileklerini ileten hemşehrilerime de teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette geçmiş olsun dileklerini ileten Dörtdivan Köroğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Yaman da yağtığı açıklamada: "Milletimiz, darbecilere karşı hep birlikte direnerek tepkisini ortaya koydu. Bu millet hiç bir zaman vatan hainlerine geçit vermedi, vermeyecek! Bugün birlik ve beraberliğimizden söz edebiliyorsak; kadın erkek, genç yaşlı demeden tankın üzerine yürüyen ve canını feda eden şehitlerimiz, gazilerimiz ve bilinçli milletimiz sayesinde Fetullahçı Terör Örgütü'ne geçit verilmeyerek, sivil iradenin gücü göterilmişitir. Darbe girişiminde yaralanan Ramazan kardeşimize şahsım, Yönetim Kurulu ve Dörtdivanlılar adına geçmiş olsun diyor, acil şifalar temenni ediyoruz" diyen Başkan Yaman Vatanın birliği, bölünmez bütünlüğü, Ükenin huzur ve barışı için direnme esnasında Şehit olanlara Allahdan Rahmet, yaralanalara acil şifalar ve aile efradına ve yakınlarına da sabırlar temenni ediyoruz. Mevlam Ülkemize bir daha huzuru bozan hainleri göstermesin. Barış, Kardeşlik ve Birlik içinde yaşamayı nasip etsin" dedi.



 

YAZARLAR

Tamamı