12.05.2024 20:31:20
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Federasyon Toplantısı Yapıldı

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu toplantısı yapıldı. Toplantıda yapılan faaliyetler aktarılırken, önümüzdeki dönem yapılacak faaliyetler değerlendirildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR05 Ekim  2016 Çarşamba - 12:22
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu’nda durum değerlendirmesi yapıldı.
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu yönetim ve üyeleri toplantı da bir araya geldi. Yaz tatilinin sona ermesi ve yeni dönem faaliyetleri açısından bir araya gelinen toplantıda yapılan ve yapılacak faaliyetler değerlendirildi.

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonunun faaliyetlerinden söz eden Federasyon Başkanı Mehmet Bilgin; “Yaz tatilini atlatmış bulunmaktayız. Yine aralıksız toplantılarımıza ve faaliyetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Geçmiş olsun ve Taziye ziyaretlerimizin yanı sıra Gezilerimiz başlayacak. Kahvaltı ve Yemek organizasyonlarımız devam edecek. Federasyon ve Derneklerimizin mekânı olacak, Kızılay veya Sıhhiye den alınacak daire çalışmalarımız devam ediyor. Hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz. Biz birlikte biriz. Bolu ve İlçelerimiz için birlikteliği sağlamak amaç ve gayreti içerisindeyiz” diyen Başkan Bilgin; “Katılımlarınızdan dolayı şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür eder, tüm hemşehrilerimize selam ve saygılarımı sunarım” dedi.

Emekli Okul Müdürü hemşehrilerimiz Muzaffer Sarı, Kabil Çeltek ve Uğur Turan ile de bir araya gelinerek, Federasyon çalışmaları hakkında durum değerlendirmesi yapıldı.




 

YAZARLAR

Tamamı