25.04.2024 18:39:10
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Eski Dükkânlar Yıkılıyor

Bolu ili Dörtdivan ilçesine yakışır şekilde güzelleşmesi, eski dükkânlardan dolayı oluşan çirkin görüntülerin ortadan kalkıp şehrin çehresinin değişmesi ve en önemlisi tarihi Dörtdivan Merkez Cami güzelliğinin ortaya çıkarılması için ilk adım atılarak, eski dükkanlar yıkıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN17 Temmuz  2019 Çarşamba - 20:28
DÖRTDİVAN DA ESKİ DÜKKÂNLAR İLE İLGİLİ İLK ADIM ATILDI
Bolu Dörtdivan İlçe şehir merkezinin güzelleşmesi, eski dükkânlardan dolayı oluşan çirkin görüntülerin ortadan kalkıp şehrin çehresinin değişmesi için ilk adım atıldı.

Dörtdivan İlçe şehir merkezinde, Gerede Caddesi ve Yeniçağa Caddesinin kesiştiği köşe başında hissedarı oldukları Çavuşlar Mahallesi sakinlerinden Mevlüt Danışman, Mustafa Danışman, Cemalettin Danışman, Adem Danışman ve Cabbar Danışman dükkanlarının yıkımına onay verdiler.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe yaptığı açıklamada; “Bu noktada büyük fedakârlık örneği sergileyen Çavuşlar Mahallesi komşularımızdan Mevlit Danışman, Mustafa Danışman, Cemalettin Danışman, Âdem Danışman, Cebbar Danışman’a dükkânlarının yıkımına onay verdikleri için bütün vatandaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Bu fedakârlık örneğini diğer dükkân sahibi ve hissedarı komşularımızdan da bekliyoruz. Hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Hak ve adalet ilkeleri doğrultusunda her hak sahibinin hakkını yeri geldiğinde teslim edeceğiz. Ben yaptım oldu zihniyeti ile değil ikna ve istişare ile ilçemizin çehresini hep birlikte değiştireceğiz” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı