18.04.2024 22:31:13
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Ercoşkun, Tribünlerde.. !

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Dörtdivan İlçesine düzenlediği ziyaret de renkli görüntülere sahne oldu. İlçede 24 takımın katılımıyla düzenlenen futbol turnuvasını da tribünlerdeki yerini alarak izleyen Ercoşkun, sporcularla ve sporseverlerle bir araya gelerek, başarılar diledi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SİYASET08 Temmuz  2017 Cumartesi - 01:44
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun 
"Dörtdivanda 24 Takımın katıldığı Futbol Turnuvasında tribündeki yerini aldı.”
Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Gençlik ve Spor Bakanlığı katkılarıyla Bolu’da son yıllarda gerçekleştirilen yatırımların isabetli adımlardan oluştuğunu, vatandaşlar nezdinde ilgi ve beğeniyle karşılandığını söyledi.
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İstanbul’da katıldığı KEİPA Zirvesi öncesi Bolu ilçelerine yönelik ziyaret turları düzenledi. Ziyaretlerde, AK Parti teşkilatları ve ilçede yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Ercoşkun, düzenlenen etkinliklere katılmayı da ihmal etmedi.

Milletvekili Ercoşkun, Dörtdivan İlçesine düzenlediği ziyaret esnasında renkli görüntülere sahne oldu. İlçede 24 takımın katılımıyla düzenlenen futbol turnuvasını tribünlerdeki yerini alarak da izleyen Ercoşkun, sporcularla ve sporseverlerle bir araya geldi. Futbol Turnuvasında karşılaşmaların centilmence geçmesini dileyerek, tüm takımlara başarılar temennisinde bulundu.
ERCOŞKUN, YATIRIMLARIMIZ HALKIMIZDAN İLGİ VE TAKDİRLE KARŞILANIYOR,
"BAKANIMIZ SAYIN KILIÇ’A HALKIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM"
İlçedeki spor yatırımlarından vatandaşların yararlanmasının memnuniyet verici olduğunu belirten Ercoşkun, yaptığı açıklamada, şöyle konuştu: “Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yapmış olduğumuz hizmetlerin meyvesini almaya başladık. Geçtiğimiz hafta sonu Dörtdivan’da futbol turnuvasını Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu ve Dörtdivanlı vatandaşlarımızla birlikte tribünlerdeki yerimizi alarak birlikte izleme şansımız oldu. Turnuva Ankara’da ve İstanbul’da yaşayan Dörtdivanlıların da ilgi göstermesiyle beraber oldukça farklı renklere sahne oldu. Tabiri caizse bir panayır havasında, çok yüksek bir ilgiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı uhdesinde gerçekleşen bu yatırımların değerlendirilmesi bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu manada Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Çağatay Kılıç’a buradan Bolu Halkı adına, Dörtdivan Halkı adına, Bolu’nun her köşesinde gerçekleşen spor yatırımları anlamında şükranlarımı arz ediyorum. Bu tür yatırımların ne denli önemli olduğunu ve toplumumuzda ne kadar karşılık bulduğunu Dörtdivan’da görmüş olduk. 24 takımın katıldığı o cıvıl cıvıl etkinlikler ne kadar isabetli adımlar attığımızı bizlere gösteriyor.”

“YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”
Milletvekili Ercoşkun, açıklamalarında ayrıca, “Diğer ilçelerimiz de de buna benzer yatırımlarımız olmuştu. Dolayısıyla gençlerin ihtiyacı olan bu adımlarımızı devam ettireceğiz. Ve hizmetin en iyisini hak eden Bolu Halkı’nın bu taleplerini karşılamaya inşallah sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.





YAZARLAR

Tamamı