29.03.2024 16:32:52
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Ercoşkun, Hedefi İşaret Etti..

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Yaşar Yüceer Başkanlığındaki Bolu İl Genel Meclisi'ne seslendiği ziyarette, "Bolu'nun her köşesinde, alt yapıdan ulaşıma varıncaya kadar, el birliğiyle gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımız tüm hızıyla sürüyor. Allah'ın izniyle, Bolu'muzun her köşesinde daha güzel ve bereketli işlere birlikte imza atacağız" dedi

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SİYASET09 Ağustos  2017 Çarşamba - 17:09
Milletvekili Ercoşkun'dan Bolu İl Genel Meclisi'nde birlik ve beraberlik mesajı
ERCOŞKUN; YATIRIMLARI SIRALADI, HEDEFİ İŞARET ETTİ
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Yaşar Yüceer Başkanlığındaki Bolu İl Genel Meclisi'ni ziyaret etti. Ağustos Meclis toplantısı sonrası kürsüdeki yerini alan Ercoşkun, Meclis'e seslendi.
Milletvekili Ercoşkun, AK Parti'nin kuruluşundan bugüne dava arkadaşlığı yaptığı isimlerinde bulunduğu Meclis sıralarına seslendiği konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajları verdi. İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi'nin çalışma temposu için övgü dolu ifadeler kullanan Milletvekili Ercoşkun, şöyle konuştu:
"HALKIMIZA HİZMET İÇİN MECLİSİMİZLE AYNI MESAİYİ PAYLAŞIYORUZ"
"Yaz dönemi, İl Genel Meclisi'mizin ve İl Özel İdaremizin en yoğun olduğu çalışma dönemi. Ne denli fedakârca ve yoğun çalışmalar içerisinde olduğunuza şahidiz. Meclis üyelerimiz, hizmetin en iyisini hak eden Bolu'daki vatandaşlarımıza gereken hizmetleri götürmek noktasında bizlerle aynı mesaiyi paylaşıyor. Bu manada şahsım ve Bolu'da yaşayan vatandaşlarımız adına sizlere teşekkür ediyorum.
"KARTALKAYA'NIN ANKARA İSTİKAMETLİ ULAŞIMINI YENİLEDİK"
Yaz çalışma döneminde, Meclis'imizin aldığı kararlar neticesinde İl Özel İdaremiz aracılığıyla köylerimize yönelik önemli yatırımlar gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda el birliğiyle Yedigöller yolunu sıcak asfaltla kaplamış, bölgenin turizm potansiyelinin gerçek manada ortaya konmasını birlikte sağlamıştık. Bu yaz döneminde de bir diğer turizm değerimiz olan Kartalkaya'nın Ankara istikametini de yenilemeyi başardık.
"MECLİSİMİZE ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Yine Mudurnu İlçemizde toplamda 62 kilometrelik köy yolu asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Bu ulaşım yatırımlarımız yanı sıra ihtiyaç duyulan köylerimizde, ana isale hattı ve içme suyu deposu yenileme çalışmalarımızı da tüm hızımızla sürdürüyoruz. Bunlar önemli yatırımlar. Bolu'nun her köşesinde el birliğiyle gerçekleştirdiğimiz bu önemli çalışmalar için Meclis Başkanımıza ve Meclis'imizin değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle Bolu'muzun her köşesinde daha güzel ve bereketli işlere imza atacağız."





YAZARLAR

Tamamı