29.03.2024 00:31:59
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Ercoşkun, 'Hainlerden Hesap Soracağız'

Ercoşkun, "Terörle mücadelede nasıl teröristten hesap soruluyorsa, bu darbe girişiminin sorumlularından ve masum insanlara kurşun sıkan hainlerden hesap sorulacaktır" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SİYASET23 Temmuz  2016 Cumartesi - 02:06
Ercoşkun'dan demokrasi şehidinin acılı ailesine taziye "Fatihimize Kurşun Sıkan HAİNLERDEN HESAP SORACAĞIZ"
Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, darbeci askerlerin millete yönelen namlularından çıkan kurşunlara hedef olarak şehit olan Geredeli Fatih Kolu'nun acılı ailesine taziyede bulundu. Acılı baba ile buluşmasında duygulu anlar yaşayan Ercoşkun, "Terörle mücadelede nasıl teröristten hesap soruluyorsa, bu darbe girişiminin sorumlularından ve masum insanlara kurşun sıkan hainlerden hesap sorulacaktır" dedi.
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Gerede İlçesi'ni ziyaret ederek, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimini meydanlara inerek önleyen demokrasi ve vatan sevdalılarına teşekkür etti. Ercoşkun, ziyaretinde sarf ettiği öne çıkan ifadeleri de, darbe karşıtı mücadelenin el ele omuz omuza sürdürülmesi ve meydanların önümüzdeki günlerde de boş bırakılmaması çağrısında bulundu.
Ercoşkun'un demokrasi ve vatan sevdalısı Geredelilere yönelik ziyaretinde Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak ile biraraya geldi.
DEMOKRASİ ŞEHİDİNİN BABASINDAN DUYGU DOLU SÖZLER
Ercoşkun, Gerede İlçesi'ndeki anlamlı ziyaretinde, demokrasi şehidi Fatih Kulu'nun ailesi ile Gerede Belediyesinde biraraya geldi. 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında vatanını ve milletini savunurken, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit edilen 20 yaşındaki genç fidan Fatih Kolu’nun ailesine taziyede bulunan Ercoşkun, şehide Allah'tan rahmet, aileye ve milletimize sabır diledi.
Milli İrade Şehidimiz Fatih Kolu'nun babası Erdal Kolu ile bir araya gelen Ercoşkun, baba Kolu'nun nur yüzlü şehit evladı için, "Oğlum 2 yıldır, 'Şehid olacağım, beni Gerede'ye defnedin' diyordu" sözleri karşısında duygulu anlar yaşadı. Acılı babanın acısını paylaşan Ercoşkun'un bir süre konuşmakta güçlük çektiği gözlendi.
"MİLLETİNE KURŞUN SIKAN HAİNLERDEN HESAP SORULACAKTIR"
Ziyaretin son anlarında taziyesini yineleyen Ercoşkun, "Bu darbe girişiminin, bu ülkeye bela olmuş, yıllarca kan ve gözyaşının akmasına yol açmış hain terörden aşağı kalır tarafı yoktur. Nasıl terörle mücadelede devletimiz teröristlerden hesap soruyorsa, devletimiz bu hain darbe girişiminin sorumlulularından ve milletine kurşun sıkan hainlerden hesap soracağından kimsenin şüphesi olmasın!" ifadelerini kullandı.



 

YAZARLAR

Tamamı