26.04.2024 19:10:11
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Döşendi. Sıra Hanelerde!

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde ilk doğalgaz bağlantı kutuları yerleştirilerek, hane bağlantılarının yapımına başlandı. Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe hane bağlantılarının yapıldığı çalışmaları yerinde inceleyerek, Aksa Doğalgaz yetkililerine gayretli çalışmaları için teşekkür etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN31 Temmuz  2019 Çarşamba - 01:46
DOĞALGAZ HANE BAĞLANTILARI YAPILMAYA BAŞLANDI
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, doğalgaz çalışmalarını yakından takip ederek, kış gelmeden tüm bağlantıların tamamlanacağını ve Dörtdivan’ın bu yıl doğalgaz konforuna kavuşacağını söyledi.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe yaptığı açıklamada; “Bugün ilçemizde ilk doğalgaz ev bağlantıları yapılmaya başlandı, hanelerimize bağlantı kutuları yerleştiriliyor. Hayırlı olsun. Aksa Doğalgaz yetkililerine gayretli çalışmaları için teşekkür ediyorum. Hanelerimizi doğalgaz bağlantıları esnasında ziyaret ediyor, kendileri ile hem hasbihal ediyor hem de aksaklıklara anında müdahale ediyoruz. Belediye ekiplerimiz ile birlikte ekipman ve personel desteği ile sürece refakat edip vatandaşlarımızın biran önce doğalgaz konforuna kavuşmalarını sağlayacağız” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı