29.04.2024 10:04:33
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivanspor dan Ziyaretler!

Dörtdivanspor Yönetimi, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ve Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan'ı makamlarında ziyaret etti. Ziyaret de karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN03 Mayıs  2018 Perşembe - 22:09
DÖRTDİVANSPOR’DAN TUTKAN VE UZUNOĞLU’NA ZİYARET
Dörtdivanspor Yönetiminden Kadir Biçer, Fahri Kayaalp ve Burçin Turan’dan oluşan Heyet, önce Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretin ardından Heyet, Başkan Hasan Uzunoğlu ile birlikte Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret de Kaymakam Uğur Tutkan ile yapılan görüşmede gündem Ramazan Bayramı’nın hemen ardından yapılması düşünülen Dörtdivan Futbol Turnuvası’ydı.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu yaptığı açıklamada; “Sayın Kaymakamımızla bir önceki görüşmemizde bu yıl düzenlenecek turnuvayı, Kaymakamlık, Dörtdivan Belediyesi ve Dörtdivanspor’un katılımıyla ortak düzenlenmesi konusunu konuştuk. Bugün de Dörtdivanspor Heyeti buraya gelmişken hep beraber yapılması gerekenleri konuşmayı istedik” dedi.

Dörtdivanspor Başkanı Kadir Biçer’de yaptığı açıklamasında; Dörtdivanspor olarak bu turnuvanın organizasyonunda bulunmaktan memnun olacaklarını belirterek, Kaymakamlıktan maçlarda güvenlik tedbirlerinin alınmasını ve sağlık ekibi bulundurmasını talep ettiklerini söyledi. Kadir Biçer konuşmasında Dörtdivanspor’un Futbol Federasyonu’nunda tescil aşamasında olduğunu, bu aşamanın ardından teknik heyetin belirlenip futbolcu transferine başlanacağını ayrıca onsekiz yaş altı takımlarının da oluşturulacağını söyleyerek Kaymakam Uğur Tutkan’dan destek istedi.
Görüşmede varılan mutabakata göre, Ramazan Ayı başlamadan bir turnuva komitesi oluşturulacak ve bu komite turnuva kurallarını belirleyecek. Ayrıca Bolu Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’nden hakem isteneceği, turnuva kurallarına uymayan ve sportmenlik dışı davranan oyuncu ve takımlara karşı katı kuralların belirleneceği ifade edildi.





YAZARLAR

Tamamı