29.03.2024 10:15:47
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivanlı Yüksel 3.ncü oldu

Bolu Dörtdivanlı Şair-Yazar Servet Yüksel, Sabah Gazetesinin düzenlemiş olduğu “15 Temmuz, Tarihi Değiştiren Tarih” Fotoğraf, Video, Şiir ve Yazı yarışmasında “Bir İhanetin Ayak Sesleri” şiiri ile üçüncü oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT10 Temmuz  2018 Salı - 14:38
Dörtdivanlı Sabah Gazetesinin Yarışmasında 3.ncü Oldu
Bolu Dörtdivanlı Şair-Yazar Servet Yüksel, Sabah Gazetesinin düzenlemiş olduğu “15 Temmuz, Tarihi Değiştiren Tarih” Fotoğraf, Video, Şiir ve Yazı yarışmasında “Bir İhanetin Ayak Sesleri” şiiri ile üçüncü olarak, 5 Bin Lira ödüle layık görüldü. Ayrıca Sabah Gazetesi tarafından “Onur Belgesi” ile taltif edildi.

Sabah Gazetesinin düzenlemiş olduğu “15 Temmuz, Tarihi Değiştiren Tarih” Fotoğraf, Video, Şiir ve Yazı yarışmasının Şiir Kategorisinde Ali Kemal Mutlu Benim Gönlü Yâdımda Yankılanır Temmuzlar şiiri ile birinci olup, 10 Bin lira ödül, Ömriye Karataş Ömer Halisdemir Göğün Mihrabı şiiriyle ikinci olup, 7 Bin 500 lira ödül ve Servet Yüksel Bir İhanetin Ayak Sesleri şiiriyle üçüncü olup, 5 Bin lira ödül verildi. 

Sabah Gazetesi yarışmaya katılanlara da, dereceye girenlere de “Onur Belgesi” vermiştir.
Sabah Gazetesinin düzenlemiş olduğu “15 Temmuz, Tarihi Değiştiren Tarih” Fotoğraf, Video, Şiir ve Yazı yarışması sonuçlarına https://www.sabah.com.tr/15-temmuz-yarismasi linkinden ulaşabilirsiniz.
Dörtdivanlı Şair-Yazar Servet Yüksel’in üçüncü olan şiiri “Bir İhanetin Ayak Sesleri” için TIKLAYIN


 

YAZARLAR

Tamamı