16.04.2024 23:08:04
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivanlı İşadamına Ödül.!

Bolu da Yapı İnşaat işleri ile uğraşan Dörtdivanlı İşadamı Fahri Kayaalp ödüle layık görüldü. 2004-2014 yılları arasında iki dönem Deveciler Köy ve Mahalle Muhtarlığı da yapan Kayaalp, Şair ve Yazarlığının yanı sıra İş adamlığında da başarılı olduğunu gösterdi. Dörtdivanlılar başarılara imza atıyorlar..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN18 Eylül  2017 Pazartesi - 18:48
Dörtdivanlı İşadamı Fahri Kayaalp ödüle layık görüldü.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, geçtiğimiz günlerde Bolu da düzenlenen “Bolu Ekonomisine Değer Katanlar” ödül töreninde işadamlarına ödüllerini verdi.
Geçtiğimiz günlerde Bolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hizmet binasında düzenlenen “Bolu Ekonomisine Değer Katanlar” ödül törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve işadamları katılmıştı.

Bolu Sanayi ve Ticaret Odasının düzenlediği ödül törenine, ödül almaya hak kazanan Dörtdivanlı İşadamı Fahri Kayaalp de (Köroğlu Yapı İnşaat) katıldı. Dörtdivanlı İşadamı Fahri Kayaalp, Ödülünü TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Bolu Sanayi Ticaret Odası Başkanı Turgut Ateş’in elinden aldı.
Şair-Yazar olarak, www.dortdivandunyasi.com’da da köşe yazarlığını sürdüren Fahri Kayaalp’e Dörtdivan Dünyası olarak da başarılar temenni ederiz.



 

YAZARLAR

Tamamı