26.04.2024 00:27:07
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivanlı Genel Başkan Oldu

Bolu ili Dörtdivan ilçesi Göbüler Köyü Nüfusuna kayıtlı Diyanet-Sen Genel Sekreteri Mehmet Ali Güldemir, bugün yapılan Olağanüstü Genel Kurul seçimlerinde Diyanet-Sen Genel Başkanlığa seçildi. Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Diyanet-Sen yetkili sendika olup, büyük bir üye kitlesine sahiptir.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR14 Temmuz  2020 Salı - 22:58
Diyanet-Sen Dörtdivanlı Güldemir ile Yola Devam Dedi
Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Diyanet-Sen Olağanüstü Genel Kurul Seçimleri Green Park Otel Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 2 listenin yarıştığı seçimler sonucu Dörtdivanlı Mehmet Ali Güldemir Diyanet-Sen Genel Başkanlığı’na seçildi. Diyanet-Sen Güldemir ile yola devam dedi.
Kurula katılarak bir konuşma yapan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sendikacılığa yeni bir soluk kazandırma adına Memur-Sen’in Akif İnan tarafından sendikal hayata kazandırıldığına vurgu yaparak, Memur-Sen’in duayen isimlerine bu büyük örgütü Türkiye’ye kazandırmaları sebebiyle teşekkür etti.
Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Genel Başkanlığı’na seçilen Mehmet Ali Güldemir, "Bundan sonra el birliği ve gönül birliği ile kaldığımız yerden sendikamızı daha ileri taşımak için çalışacağız. Gün birlik günüdür. Olağanüstü bir kongre süreci yaşadık. Sendikamızın tüm kademesinde görev alan arkadaşlarımıza ve üyelerimize başarılar diliyorum." dedi.
Diyanet-Sen Olağanüstü Genel Kurul seçimleri sonucu yeni Diyanet-Sen Genel Merkez yönetimi şu isimlerden oluştu:
Genel Başkan: Mehmet Ali Güldemir
Genel Başkan Yardımcısı (Genel Sekreter):Hacibey Özkan
Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanmadan Sorumlu):Neslibey Özkan
Genel Başkan Yardımcısı (Mali İşlerden Sorumlu): Ali Yıldız
Genel Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişimden Sorumlu):Cebrail Yakışır
Genel Başkan Yardımcısı (Hukuk ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu): Mehmet Yaman
Genel Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu): Ali Güzeldal
Mehmet Ali GÜLDEMİR Kimdir?
Bolu Dörtdivan da 02 Şubat 1971 yılında doğdu. İlköğrenimini Zonguldak’ta bitirdikten sonra hafızlık eğitimini Yeniçağa Kur’an Kursu’nda tamamladı. Gerede İmam Hatip Lisesi’nden 1992 yılında mezun oldu. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İlahiyat Ön Lisans programını tamamladı. 1997 yılında İmam Hatip olarak göreve başladı. Bolu merkez Karaçayır Cami İmam Hatibi olarak görev yaparken Diyanet-Sen Bolu İl Teşkilatında sendikacılık hayatına başladı. Sırasıyla yönetim kurulu üyesi, il temsilcisi ve şube başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi, Diyanet-Sen Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyeliği görevlerini ifa etti. Memur-Sen İl Temsilciliği yaptığı 2005-2008 yıllarında Memur-Sen Toki ile anlaşma yaparak 348 Konut, cami ve alışveriş merkezinin bulunduğu projeyi gerçekleştirdi. 2 Şubat 2008’de yapılan Diyanet-Sen Genel Merkez Olağan Genel Kurulunda Basın ve Halkla İlişkiler Sekreteri seçildi. 25 Ocak 2010 tarihinde Diyanet-Sen Genel Başkanı Ahmet Yıldız’ın vefatı üzerine yeniden düzenlenen yönetim kurulu görev dağılımında Diyanet-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreterliğini yürüttü. 12 Şubat 2011’de yapılan Diyanet-Sen Olağan Genel Kurulu’nda ise Diyanet-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreterliğine seçildi. 2015-2018 yılları arasında Yargıtay Başkanlığı’nda din görevlisi olarak çalıştı. Bu sürede Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Lisans Programını bitirdi. 19 Ocak 2019’da gerçekleştirilen Diyanet-Sen 6. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Sekreter olarak seçilerek, Olağanüstü Genel Kurula kadar bu görevi sürdürdü. 14 Temmuz 2020 de gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu’nda Genel Başkan olarak seçildi.
Güldemir evli olup, Fatih ve Yusuf İslam adında 2 çocuk babasıdır.

www.dortdivandunyasi.com ailesi olarak Diyanet-Sen Genel Başkanlığına seçilen Hemşehrimiz Mehmet Ali Güldemir beye hayırlı uğurlu olsun. Yolunun açık olması temennisiyle başarılar dileriz. 


 

YAZARLAR

Tamamı